Komt Het Zien

Theater met Nederlandse audiodescriptie door blindentolken

In samenwerking met Stichting Komt het Zien! biedt Theater aan het Vrijthof voorstellingen aan die ook geschikt zijn voor mensen met een visuele beperking. Dankzij de live audiodescriptie en een speciale meet & feel inleiding kun je toch alles volgen. Via een koptelefoon hoor je de Nederlandse audiobeschrijving van onze blindentolken en mis je niets. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet.

Wanneer je tickets voor een van deze voorstellingen boekt, krijg je een introductie over de voorstelling thuisgestuurd ter voorbereiding op je theaterbezoek. Voorafgaand aan de voorstelling vertelt een blindentolk hoe de zaal, het decor en de kostuums eruit zien en stellen de acteurs zichzelf en hun personage voor. Ook kunnen rekwisieten en kostuums van dichtbij worden bekeken en gevoeld. Tijdens de voorstelling kun je via een koptelefoon luisteren naar een blindentolk, die live de visuele aspecten van de show beschrijft. Zo hoef je niets van de voorstelling te missen!

Je kunt contact opnemen met onze UITbalie via t. 043 350 55 55 om  geschikte plaatsen te bespreken en de speciale tickets te reserveren. Of boek direct 'Sterrang/rang 1 met - met blindentolk' via de koopflow op onze website.

Bij onderstaande voorstellingen is de speciale audiodescriptie beschikbaar: 

JCS_Key_Visual_A_Liggend_clean_LR.jpg

Jesus Christ Superstar

Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Magtel de Laat, Alex Klaasen e.a

JCS_Key_Visual_A_Liggend_clean_LR.jpg