LOCA­TIES HUREN

Theater aan het Vrijthof beschikt over mooie, sfeervolle zalen en multifunctionele ruimtes die te huur zijn, Onze ruimtes en locaties bieden volop mogelijkheden voor vergaderingen, congressen, recepties en bruiloften. Wij hebben ruime ervaring in verhuringen en helpen u graag bij het vinden van de perfecte locatie voor uw evenement of de vormgeving daarvan. Ons team staat voor u klaar om uw wensen en ideeën te bespreken. Graag denken wij mee, om er een geslaagd en onvergetelijk evenement van te maken. Bekijk hieronder welke zaal of locatie het beste bij uw evenement past.

Informeer naar de mogelijkheden

070IMG_3861_2.jpg

PAPYRUSZAAL


De Papyruszaal leent zich bij uitstek voor grote voorstellingen, maar kan ook gehuurd worden voor congressen, presentaties of andere bijeenkomsten. De zaal biedt plaats aan 900 personen en beschikt over een veelzijdig podium met auditieve en visuele hulpmiddelen.

viproom huwelijk2.jpg

EDMOND HUSTINXZAAL


De Edmond Hustinxzaal bevindt zich op de eerste verdieping en wordt vooral gebruikt voor bruiloften, luxe diners of vergaderingen. Het authentieke karakter van de zaal en het fraaie uitzicht op het Vrijthof maken de zaal tot ideale locatie voor feesten, vergaderingen en huwelijksvoltrekkingen.

Nederlandse Dansdagen_artiestenbuffet_foto Francoise Bolechowski_001-6.jpg

FERDINAND DUYNSTEE FOYER


De Ferdinand Duynstee Foyer is gelegen in het souterrain en biedt plaats aan 350 personen. De foyer is onder andere geschikt voor feesten en lezingen.

 

Theater_ah_Vrijthof_3417.jpg

THEATERCAFÉ


Het sfeervolle theatercafé bevindt zich in het hart van het theater. De ruimte is geschikt voor het organiseren van een feest, borrel of receptie en biedt plaats aan 75 tot 100 personen, afhankelijk van het aantal zit- en staanplaatsen.

DSC01370.JPG

BOVENZAAL


De Bovenzaal bevindt zicht op de tweede verdieping van het theater en is onder andere geschikt voor kleine voorstellingen en presentaties. De zaal biedt plaats aan 110 personen en beschikt over een intieme sfeer.

 

Theater-aan-het-Vrijthof-Louis-Derlon-Foyer (3).jpg

LOUIS DERLON FOYER


De Louis Derlon Foyer bevindt zich op de begane grond en is het voorportaal van de grote theaterzaal. De foyer biedt onder andere ruimte voor bijeenkomsten en feesten tot 300 personen.

balkon gewoon.jpg

KONING WILLEM I FOYER 


De Koning Willem I Foyer is gelegen op de 1e etage en biedt plaats aan 300 personen. De foyer is geschikt voor diverse bijeenkomsten en feesten.

AINSI3.png

AINSI


AINSI is gelegen aan de Lage Kanaaldijk 112-113 en is geschikt voor het organiseren van een feest, borrel, receptie en meer. De locatie biedt een gratis parkeergelegenheid en heeft een robuuste, industriële uitstraling. De foyer biedt plaats aan 300 personen en de theaterzaal biedt plaats aan 150 personen. Door de bijzondere en eigentijdse uitstraling van het gebouw geeft het uw evenement een speciale twist.