Untitled design.png

Corona Update

Veiligheid staat voorop. Wij dragen ons steentje bij. We ontvangen u graag weer vanaf 12 november!

Tot 12 november 2020 zijn de nieuwe landelijke coronamaatregelen van kracht. De nieuwe maatregelen zijn bedoeld om het aantal reisbewegingen en contactmomenten verder omlaag te brengen om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor onze theaters (Theater aan het Vrijthof, AINSI en het M-theater in MECC Maastricht) betekent dit dat we tot 12 november maximaal 30 personen per voorstelling mogen ontvangen. 

Alle voorstellingen tot 12 november 2020 voorlopig geannuleerd
Met hart en ziel hebben we afgelopen maanden gewerkt om onze theaters corona-veilig te maken. En dat is gelukt. Maar helaas zijn we met deze nieuwe maatregelen genoodzaakt alle voorstellingen tot 12 november voorlopig te annuleren. Op dit moment zijn we druk bezig met het inventariseren van alle mogelijke oplossingen en gaan we in gesprek met artiesten voor vervangende data. Alle tickethouders worden door middel van een persoonlijke email op de hoogte gesteld.

Wat betekent dit voor u?
Alle bezoekers die tickets hebben voor een voorstelling in Theater aan het Vrijthof, AINSI of het M-theater in de periode van 14 oktober tot 12 november 2020 worden door middel van een email persoonlijk op de hoogte gesteld. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheid of voorstellingen naar een later moment kunnen worden verplaatst. Kan een voorstelling niet worden verplaatst of kunt u zelf niet op de alternatieve datum, dan ontvangt u uw geld retour. We zullen u hierover binnen vier weken berichten. We vragen daarvoor uw geduld en begrip. 
Vanwege het groot aantal voorstellingen verzoeken wij u geen contact op te nemen met UITbalie.

Veiligheid
Afgelopen maanden hebben we er alles aan gedaan om onze theaters corona-veilig te maken. En met trots kunnen we stellen dat dat gelukt is voor Theater aan het Vrijthof en het M-theater. Helaas zijn de nieuwe maatregelen nodig om het aantal reisbewegingen en contactmomenten landelijk verder omlaag te brengen. Dit betekent niet dat onze theaters niet veilig zijn. We hopen u dan ook vanaf 12 november weer te begroeten in Theater aan het Vrijthof, AINSI of M-theater.