<Afbeelding (ID 4990) bestaat niet>

OG3NE met kerstconcerten naar Magisch Maastricht


M-theater is dit jaar nieuwe locatie voor de magische kerstconcerten van OG3NE

A Magical Christmas in Maastricht 2020


Maastricht - Na 20 succesvolle kerstconcerten in de afgelopen twee jaar vanuit het Kurhaus in Scheveningen wijkt OG3NE voor haar kerstshows in 2020 uit naar een nieuwe locatie. ‘De capaciteit in het Kurhaus is niet toereikend om er kerstshows te geven. Maastricht meldde zich en de Magische Kerststad nummer 1 wist ons direct te overtuigen’- aldus OG3NE. De stad Maastricht ademt ieder jaar kerst en ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met inachtneming van alle corona maatregelen lanceren Theater aan het Vrijthof in samenwerking met MECC Maastricht vanaf oktober een volledig coronaproof theater: het M-theater, waar de kerstconcerten van OG3NE gaan plaatsvinden.

M-theater omgetoverd in winterse kerstsfeer
Op 17, 18, 19 & 20 december 2020 geven de dames van OG3NE in Maastricht een 4-tal exclusieve sprookjesachtige kerstconcerten. Speciaal voor deze kerstconcerten A Magical Christmas in Maastricht 2020 zal het M-theater in MECC Maastricht volledig in winterse kerstsfeer worden omgetoverd. Uiteraard op veilige afstand en alle nodige coronamaatregelen. OG3NE brengt naast de allergrootste kersthits ook eigen kerstpareltjes ten gehore. De dames worden bijgestaan door hun eigen Big Band. 

MECC Maastricht lanceert Christmas M-restaurant
Speciaal voor de OG3NE concerten lanceert MECC Maastricht het ‘Christmas M-restaurant’. Zo kunnen bezoekers vooraf al heerlijk dineren. Omdat de kerstconcerten van OG3NE enkel in Maastricht zullen plaatsvinden, gaat de organisatie een speciale samenwerking aan met de LBG hotels, om theaterhotelarrangementen mogelijk te maken.

M-theater vanaf 21 oktober t/m 31 december in MECC Maastricht
Vanaf dit najaar krijgt Maastricht een nieuwe theaterzaal erbij: M-theater. In de Zuidhal van MECC Maastricht wordt een pop-up theater gerealiseerd dat coronaproof is en veilig voor bezoekers en artiesten. Het theater biedt plaats aan 1250 bezoekers. Voor dit unieke project hebben Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht de handen in elkaar geslagen. De initiatiefnemers hopen op deze manier in de culturele sector tegemoet te komen aan de nood aan speelplekken met voldoende bezoekerscapaciteit waarbij de 1,5 meter afstand- en de coronamaatregelen in acht worden genomen. Het nieuwe M-theater zal minimaal 25 extra voorstellingen presenteren, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Het programma van het M-theater bestaat uit voorstellingen van grote, bekende namen uit de werelden van cabaret en comedy, pop, musical en show. Inmiddels hebben OG3NE, Najib Amhali, Nick en Simon, Jeroen van der Boom, HAEVN, Tineke Schouten, Patrick Laureij, VanVelzen, Het Metropole Orkest, Dutch Eagles en Pink Project hun deelname bevestigd. De deuren gaan open vanaf 21 oktober tot (vooralsnog) 31 december 2020.