Claudia de Breij - Oudejaarsconference

Claudia de Breij met oudejaarsconference naar maastricht

Kaartverkoop start vrijdag 18 maart om 10.00 uur

Maastricht, 18 maart 2022 - Claudia de Breij doet het weer! En in Limburg alleen in Maastricht. Na twee succesvolle edities in 2016 en 2019 komt de cabaretière en presentatrice terug met haar derde Oudejaarsconference. De Breij is tot op heden nog steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference heeft mogen presenteren. En voor 2022 doet ze dit maar liefst vier avonden lang in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start op vrijdag 18 maart.

Oudejaarsconference
Elk jaar worden er verschillende cabaretiers gekozen om terug te blikken op het jaar met een Oudejaarsconference. In 2016 was Claudia de Breij de eerste cabaretière wier Oudejaarsconference live op de nationale televisie werd uitgezonden. Zij trad daarmee in de voetsporen van Wim Kan, Youp van ’t Hek en Theo Maassen. In 2019 mocht ze opnieuw de Oudejaarsconference verzorgen. Dat werd een hoogtepunt in haar carrière. “Het feit dat ze voor de derde keer de nationale Oudejaarsconference gaat doen, zegt veel over het grote vakmanschap van Claudia. Zij weet met groot gevoel voor taal en muziek op bijzondere wijze de gebeurtenissen in een jaar te duiden en samen te brengen. Na de reeks uitverkochte voorstellingen van haar bejubelde programma Nu zijn wij als theater trots dat we Claudia mogen ontvangen met de Oudejaarsconference 2022.” Aldus Peter Noten, programmeur bij Theater aan het Vrijthof.

Over Claudia de Breij
Utrechtse cabaretière en presentatrice Claudia de Breij maakt theater, muziek, boeken, televisie en heeft haar eigen impresariaat, Breijwerk. Eerder speelde ze op verschillende momenten haar voorstelling Nu in Theater aan het Vrijthof. Deze werd elke keer uitverkocht. Momenteel werkt ze aan haar familievoorstelling Hier Ben Ik

Praktische informatie en speeldata
De Oudejaarsconference 2022 van Claudia de Breij zal eind november en begin december voor vier avonden te zien zijn in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start vrijdag 18 maart.