<Afbeelding (ID 6106) bestaat niet>

Martijn Fischer opnieuw in droomrol André Hazes

Hij Gelooft in Mij  de André Hazes musical — exclusief voor Limburg in Maastricht te zien 

In 2021 is het 70 jaar geleden dat André Hazes werd geboren. En ter ere hiervan brengt Stage Entertainment de André Hazes musical Hij Gelooft in Mij terug in de Nederlandse theaters. Na het grote succes in Amsterdam is de musical in Limburg exclusief in Theater aan het Vrijthof in Maastricht te zien: van 3 t/m 8 mei en van 7 t/m 12 juni 2022! Met opnieuw een glansrol voor Martijn Fischer, die tien jaar geleden doorbrak met de rol van zijn leven en de geliefde volkszanger als geen ander gestalte weet te geven.

Biografie Martijn Fischer
Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en werd geboren op 28 januari 1968 in Utrecht. Na zijn middelbare school ging Fischer naar de conservatoriumvooropleiding in Hilversum. Na het behalen van zijn propedeuse aan de Sociale Academie in Driebergen, wijdde Martijn zich aan zijn ware passie: acteren. Hij werd aangenomen op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en studeerde daar in 1997 af als acteur. Fischer werkte met veel verschillende regisseurs, onder wie Peter de Baan, Helmert Woudenberg en Pieter Kramer.

Martijn Fischer heeft onder andere gespeeld in Baantjer, Liever verliefd, Floris, Afblijven, Gooische Vrouwen, Het Glazen Huis, Bij Sinterklaas, ONM en Vrijland. Daarnaast speelde hij in toneelstukken en musicals als Soul, Matroos, Peter Pan en De Grote Vriendelijke Reus. Ook speelde hij de rol van Jezus in The Passion (2016) wat bij velen een diepe indruk heeft achtergelaten.

Al eerder vertolkte Martijn de rol van André Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij en ook op het witte doek was hij als deze cultheld te zien in de film Bloed, zweet & tranen. Voor Kortom: Fischer is dé man die de nummers van Hazes als geen ander over kan brengen. Van groots en meeslepend tot klein en ingetogen. Met thema's als liefde, eenzaamheid en over het alledaagse leven.

"In 2021 zou onze volksheld André Hazes 70 jaar zijn geworden," zegt Martijn Fischer. "Ter gelegenheid daarvan brengt Stage Entertainment Nederland de musical Hij Gelooft in Mij als tour in de Nederlandse theaters. Ik ben heel blij en vereerd dat ik de rol van mijn leven, die van André Hazes, nog een keer ten tonele mag brengen."

Het eerlijke verhaal van de grote volksheld
Hij Gelooft in Mij vertelt het eerlijke levensverhaal van de grootste volkszanger van ons land. De musical is een oprecht, geestig, maar ook ontroerend muzikaal verhaal over de mens achter de volksheld. Zijn bekendste nummers illustreren de toppen van zijn succes en zijn persoonlijke dalen. Je hoort maar liefst 22 Hazes-hits, waaronder Bloed, zweet en tranen, Een beetje verliefd, Droomland, De Vlieger en natuurlijk Zij gelooft in mij.