Met vroegboekkorting naar Dagboek van een Herdershond in MECC

Met vroegboekkorting naar Dagboek van een Herdershond in MECC

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren in mei en juni 2022 de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in het MECC Maastricht. De legendarische televisieserie komt dit voorjaar tot leven in een speciaal gebouwd pop-up theater. Een grootschalige musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt!

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas. 

De cast bestaat uit o.a. Angela Schijf, Joes Brauers, Suzan Seegers en Anne-Mieke Ruyten. Het script van deze nieuwe musical is geschreven door André Breedland, de muziek is van Ad van Dijk en Martin Michel is verantwoordelijk voor de staging. De regie is in handen van Servé Hermans. 

Uniek aanbod voor u!
Als bezoeker van Theater aan het Vrijthof profiteert u van een vroegboekkorting van 25% op eerste rangskaarten (u betaalt nu 60,25 euro i.p.v. 79 euro, incl. servicekosten).
Boek nu uw kaarten met korting >

 

Voorwaarden
-    Aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen
-    Op reeds bestelde tickets wordt geen restitutie verleend
-    Actie is uitsluitend geldig op reguliere voorstellingen (niet op de try-outs)
-    De actie geldt op basis van beschikbaarheid