PZN20274-Campagne_Socialsquare-01 LR (002).jpg

Concert in Huis


Geniet thuis van klassiek met Livestream Concerten

Ondanks de nieuwe Corona maatregelen toch een symfonisch concert bezoeken? De philharmonie zuidnederland is nu online te horen én zien! In samenwerking met ClassicNL introduceren ze Concert in Huis: met Livestream Concerten. Zo kun je thuis óf waar je wilt een echte concertervaring creëren. 

Concert in Huis
Concert in Huis is het nieuwe livestream platform van ClassicNL en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest. Vanwege de coronasituatie zijn er veel beperkende maatregelen voor het publiek om te kunnen genieten van live concerten, terwijl die behoefte er juist wel is. Speciaal daarvoor is het platform Concert in Huis ontwikkeld, zodat je ook in de huiskamer kunt genieten van concerten van Nederlandse toporkesten. Een presentator neemt je mee door de avond en vertelt je meer over het programma.

Meer informatie of koop een virtueel ticket >>

 
We hebben niet alleen genoten van het prachtige concert maar we waren ook onder de indruk waren van de professionele streaming. Wat een verrassend en goed alternatief.

Bezoeker livestream