<Afbeelding (ID 2760) bestaat niet>

from russia with love door Metropole orkest

Speciale live opname met Songfestival-deelnemer Jeangu Macrooy

Het Metropole Orkest heeft samen met Songfestival-deelnemer Jeangu Macrooy een speciale live opname van de titelsong van de James Bond filmklassieker From Russia With Love (1963) uitgebracht, een song die tot op de dag van vandaag nog niets aan kracht verloren heeft.

Met From Russia With Love begon een prachtige traditie van iconische Bond titelsongs, speciaal geschreven voor de films en vertolkt door fantastische zangers en zangeressen. In deze versie schitteren Songfestival-deelnemer Jeangu Macrooy, met zijn unieke stemgeluid, en hét filmmuziekorkest van Nederland: het Metropole Orkest.

Metropole Orkest met Bond songs in Theater aan het Vrijthof

Ter gelegenheid van de 25e James Bond-film, No Time To Die, eren 2 andere weergaloze artiesten, Dorona Alberti en Tim Akkerman, op 15 december samen met het Metropole Orkest, de muziek van Bond in Theater aan het Vrijthof. De meest iconische songs van vroegere en recentere Bond-films komen voorbij. Bovendien zijn speciaal voor deze gelegenheid een aantal nummers van een nieuw muzikaal jasje voorzien. Deze avond met ‘a license to thrill’ mag je niet missen.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!