Warm welkom voor Brigitte van Eck nieuwe directeur Theater aan het Vrijthof

Warm welkom voor 
onze nieuwe directeur 
Brigitte van Eck 

Maastricht, 15 maart 2021 – De nieuwe directeur van Theater aan het Vrijthof, Brigitte van Eck, werd vanochtend op diverse manieren verrast op haar eerste werkdag: door het trombonekwartet van philharmonie zuidnederland, een speech van Jim Janssen, wethouder Organisatie, Sociale Zaken, Ouderenbeleid en Cultuur van de Gemeente Maastricht, een live optreden van Beppie Kraft, een compilatievideo en een teamssessie met toostmoment met de collega’s van het theater. 

De ene verrassing na de andere
Op de prachtige koperklanken van het trombonekwartet van philharmonie zuidnederland betrad Brigitte van Eck vanochtend zichtbaar verrast en geroerd Theater aan het Vrijthof. Na deze aubade werd de nieuwe directeur bij binnenkomst verwelkomd door wethouder Jim Janssen en het managementteam van het theater. Met een smoes werd Brigitte na de koffie en gebak naar de Papyruszaal geloodst. Daar werd ze verrast door niemand minder dan Beppie Kraft die ten tonele verscheen en “Zing en lach” voor haar zong, gevolgd door een speech van wethouder Jim Janssen die zich verheugde op de samenwerking! Ook huisgezelschappen, partners en impresariaten hadden hun best gedaan om Brigitte een warm welkom te bezorgen middels het insturen van een welkomstvideo. Last but not least waren uiteraard ook de medewerkers virtueel aanwezig op haar eerste werkdag: met de letters WELKOM BRIGITTE en een glas champagne toostten de medewerkers vanuit hun huiskamers op de nieuwe directeur waarna samen met Beppie het lied “Danse tot aon ut mörrege leech” werd gezongen. Brigitte genoot zichtbaar van de vele verrassingen! Met het overhandigen van een bos bloemen door Beppie Kraft en een bedankwoord van Brigitte werd het programma afgesloten. 

Ansichtkaartenactie
Overigens waren ook bezoekers van het theater indirect betrokken bij het welkomstfeest. Velen hadden namelijk gehoor gegeven aan de oproep om een ansichtkaart naar Brigitte te sturen. De reacties waren overweldigend. De ansichtkaarten en de vele bossen bloemen van relaties staan te prijken op het kantoor van de nieuwe directeur. Al met al een memorabele dag en een geweldige start voor een langdurige samenwerking waar eenieder naar uitkijkt! 

Warm Welkom Brigitte van Eck Warm Welkom Brigitte van Eck Warm Welkom Brigitte van Eck Warm Welkom Brigitte van Eck
Warm Welkom Brigitte van Eck