10.02.2023 Van der Laan en Woe -NG (c) Amy van Leiden en Jeroen Kolkman (thumbnail LR).jpg

Wegens succes extra voorstelling Van der laan & Woe in maastricht

Zaterdag 11 februari om 15.00 uur in Theater aan het Vrijthof

Maastricht, dinsdag 5 juli 2022 - Van der Laan & Woe staan dit theaterseizoen met voorstelling NG exclusief in Limburg in Theater aan het Vrijthof. Het cabaretduo, bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe, is bekend van het televisieprogramma Even tot hier. Wegens de succesvolle kaartverkoop van de eerste twee voorstellingen, is er een extra matineevoorstelling bijgeboekt. Deze extra voorstelling is op zaterdagmiddag 11 februari om 15.00 uur te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart.

Even tot hier
Van der Laan & Woe raakten recentelijk vooral in de bekendheid door actualiteitenprogramma Even Tot Hier, waarin ze op satirische wijze het nieuws en de actualiteiten van de week aanpakken. Het programma is elke zaterdag te zien bij BNNVARA op NPO1.

NG, een zeer persoonlijke voorstelling
Met NG komt het cabaret duo met hun zevende avondvullende en tevens meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij aan de hand van grappen, scènes en muzikale acts op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. 

Wegens succes extra matineevoorstelling
De voorstelling NG is op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 te zien in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. Wegens de succesvolle kaartverkoop heeft Theater aan het Vrijthof een extra matineevoorstelling bijgeboekt op zaterdagmiddag. “Van der Laan & Woe behoren tot de top van het Nederlandse cabaret. Hun sketches en liedjes zijn inventief en hilarisch en geven blijk van een groot gevoel voor onze taal én voor de actualiteit. Na het grote succes van hun tv-programma Even tot hier is het heerlijk dat Niels en Jeroen weer het theater ingaan. We zijn trots dat we ze in februari 2023 mogen ontvangen en dat we nu een extra voorstelling kunnen aankondigen”, aldus theaterprogrammeur Peter Noten.