Guido Wevers’ Zondag Gasten

Guido Wevers’ Zondag Gasten

Een zondagnamiddag in de Bovenzaal van het Theater aan het Vrijthof met opmerkelijke gasten, Limburgse vlaai en theatrale verrassingen. 

Tijdens deze nieuwe reeks Zondag Gasten staat het thema Thuiskomen centraal. Voelen mensen zich vandaag de dag 'ontheemd'? Wevers onderzoekt dit ernstige thema met gepaste humor. Met muzikale bijdrages van Patrice van Ramshorst en Paul Heijnen.

Op 17 november klinkt er fanfaremuziek en is het gestoemp van bass and drum niet ver weg. Wevers gaat in gesprek met Joep Leerssen (emeritus hoogleraar UM) en acteur Bert Luppes wekt de legendarische theatervoorstelling De Hartstreek opnieuw tot leven. Filmfragmenten visualiseren het thema Thuiskomen.

zo 17 nov 2024
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
14:30 - 16:30 / 1 pauze
Prijs € 15
Theatercollege en Literair
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

INCL. KOFFIE EN VLAAI

L
Joep-Leerssen-768x875.jpg 3515611.jpg carnevalist.jpg processie.jpg

FOTOGRAFIE
Jean Pierre Geusens

Hugo Thomassen

Jules August