Waanzien

Mouna Laroussi

27.03.2024 Mouna Laroussi - Waanzien Edit (c) Scala Photography (2).jpg

Mouna gaat het in haar nieuwe voorstelling Waanzien hebben over kijken, zien en gezien worden, door een bril kijken, begluren, wegkijken en in de gaten houden. We zien elkaar misschien nog wel, maar kijken vaak niet verder dan onze neus lang is. We zetten onze oogkleppen op. Kijken elkaar met de nek aan. En vergroten zo onze blinde vlek.

Mouna laat zien dat al dat kijken kan leiden tot hilarische misverstanden. Ze pleit ervoor elkaar liefdevol in gaten te houden. Want je weet: uit het oog, uit het hart. In Waanzien nemen Mouna met haar alter-ego Fatima en een bont gezelschap aan karakters verschillende onderwerpen als het vluchtelingendebat, opvoeding, migratie, integratie, discriminatie en emancipatie eens goed onder de loep. 

Waanzien ontroert, maakt je aan het lachen en bovenal… verbindt

Deze voorstelling valt in de Ramadan. Rond 19.00 uur is het zonsondergang. We gaan dan gezamenlijk aan tafel in de foyer van AINSI. Er zal een Iftar voor je klaar staan, de maaltijd om de vasten te breken. Kom ook en eet mee! We zullen je t.z.t. de mogelijkheid bieden om je aan te melden en informeren over de prijs.

wo 27 mrt 2024
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30
Prijs € 20
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
C

fOTOGRAAF

Scala Photography