JESUS CHRIST SUPERSTAR 2024

VEELGESTELDE VRAGEN

Bezoekt u de musical Jesus Christ Superstar of bent u van plan kaarten te kopen? Lees onderstaande informatie dan even goed door. Heeft u toch nog een vraag omtrent de voorstelling? Neem gerust even contact op met de UITbalie van het theater.

Wat zijn Super Seats tickets? 
Op onze website kunt u tijdens het bestelproces de keuze maken voor Super Seats. Deze Super Seats zijn speciale podiumplaatsen en maken u als bezoeker een onderdeel van de musical. U krijgt geen rij- en stoelnummer maar wordt voorafgaand aan de voorstelling via een speciale route gebracht naar uw stoel waarbij u plaats zal nemen in het decor op het podium.  

Zijn de Super Seats toegankelijk voor mindervaliden? 
De Super Seats zijn niet toegankelijk voor mindervaliden.

In welke taal is de voorstelling? 
Jesus Christ Superstar is geheel in het Engels.

Is er boventiteling aanwezig?
Jesus Christ Superstar heeft géén boventiteling.  

Hoe lang duurt de voorstelling?
De duur van Jesus Christ Superstar is 100 minuten zonder pauze. (onder voorbehoud van wijzigingen)

Voor welke leeftijd is de voorstelling geschikt?
De adviesleeftijd die gehanteerd wordt voor Jesus Christ Superstar is 16 jaar en ouder. Tijdens de voorstelling worden er scenes gespeeld die als schokkend kunnen worden ervaren. 

Zijn er mogelijke triggers? 
Jesus Christ Superstar bevat discriminatie, (suggestie van) fysiek geweld/mishandeling, flitsende lichteffecten, scènes met nepbloed en confronterende inhoud.

Is de cast tijdens alle voorstellingen hetzelfde?
De rolbezetting is in principe zoals op de website wordt gecommuniceerd. Jesus Christ Superstar behoudt zich het recht voor om de bezetting – zonder aankondiging vooraf – te wijzigen. Castwijzigingen zijn geen reden voor restitutie van tickets.

Mag ik foto’s en geluidsopnamen maken tijdens de voorstelling?
Het is niet toegestaan om op enige wijze foto en/of video opnames te maken van de voorstelling.

Kan ik een speciaal verzoek indienen voor een aankondiging op het podium?
Wij kunnen geen speciale verzoeken inwilligen aangaande gastoptredens of aankondigingen vanaf het podium tijdens de show (denk hierbij aan meedansen/-zingen, huwelijksaanzoek, opdragen van een song, etc.).