LOCA­TIES

Naast voorstellingen en concerten in ons eigen huis, programmeert Theater aan het Vrijthof veelvuldig op andere locaties in de stad. We stellen onze speelplekken graag aan u voor.

zie ook
locaties huren

Theater aan het Vrijthof.jpg

THEATER AAN HET VRIJTHOF

Vrijthof 47


Op de fundamenten van het klooster van de Witte Vrouwen waarop het Generaalshuis gebouwd werd, is sinds 1992 Theater aan het Vrijthof gevestigd.

> MEER INFO


De Bordenhal.JPG

DE BORDEN­HAL

Plein 1992


De Bordenhal is de thuisbasis van Toneelgroep Maastricht. Gelegen aan de oostelijke oever van de Maas, beschikt over een moderne, multifunctionele ‘vlakke vloer’-zaal.

> MEER INFO
 


AINSI.jpg

AINSI

Lage kanaaldijk 112-113


Theater aan het Vrijthof programmeert een groot gedeelte van haar dans, theater en jazzconcerten in AINSI, gelegen in het voormalige verpakkingsgebouw Noord van cementfabrikant ENCI.

> MEER INFO


Theater a-h Vrijthof St.Jan 4578.jpg

SINT JANS­KERK

Henric van Veldeke­plein


De Sint Janskerk is een monumentale kerk, dat het stadsgezicht van Maastricht bepaalt. De kerk is gelegen aan het Vrijthof, tegenover het Vrijthof. De locatie draagt bij aan een sfeervolle beleving van onze Klassieke muziekconcerten. 

> MEER INFO

 


Locaties-Bonnefantenmuseum (2).jpg

BON­NE­FANTEN-MU­SEUM

Avenue Ceramique 250


Het Bonnefantenmuseum is een museum voor beeldende kunst in Maastricht. Samen met het museum organiseert Theater aan het Vrijthof de reeks Muziek in het Bonnefanten.

> MEER INFO

 


Theater a-h Vrijthof Cellebr.0787.jpg

CELLE­BROE­DERS-KAPEL

Celle­broeders­straat 4


De Cellebroederskapel is een van Maastrichts meest verborgen monumenten. De kapel heeft een fenomenale akoestiek en biedt een perfecte setting voor kamermuziek en oude muziek.

> MEER INFO

 


Locaties-Onze-Lieve-Vrouwe-Basiliek (2).jpg

ONZE LIEVE
VROUWE­BASI­LIEK

Onze Lieve Vrouweplein 7


De Onze Lieve Vrouwebasiliek is een romaanse kerk in het centrum van Maastricht, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein. Een zeer bijzondere en authentieke locatie met een prachtige akoestiek.

> MEER INFO

 

Locatie-Toneelacademie (1).jpg

TO­NEEL­ACA­DE­MIE
MAAS­TRICHT

Len­culen­straat 31-33


De Toneelacademie Maastricht werd in 1950 opgericht. In de theaterzaal worden voorstellingen gegeven; door studenten van de eigen opleidingen maar wordt tevens gebruikt voor het programma van Theater aan het Vrijthof.

> MEER INFO

 Locaties-Centre-Ceramique (5).jpg

CENTRE CÉRA­MIQUE

Avenue Céramique 50


Centre Céramique is het centrum voor kunst, cultuur en educatie. Deze moderne locatie is gericht op het verbinden van informatievoorziening en cultuur voor jong en oud.

> MEER INFO

 

Theater Kumulus2.jpg

THEATER KU­MU­LUS

Herbenus­straat 89


Kumulus is het centrum voor amateurkunstbeoefening in Maastricht en omstreken. Naast lessen en cursussen in muziek, dans, beeldende kunsten en theater & musical, leent het theater van Kumulus zich uitstekend voor kleine voorstellingen.

> MEER INFO


Maastricht,_St-Servaasbasiliek,_Keizerzaal,_middenbeuk_04.jpg

KEIZER­ZAAL SINT
SER­VAAS­BASILIEK

Henric van Veldeke­plein


De middeleeuwse Sint Servaasbasiliek wordt beschouwd als de oudste in gebruik zijnde kerk van Nederland. De Keizerzaal, die ooit zicht bood op het priesterkoor, is een imposante ruimte waar Theater aan het Vrijthof intieme concerten ten gehore brengt.
 

> MEER INFO


Conservatorium_MG_0152.jpg

CON­SER­VA­TOR­IUM MAASTRICHT

Bonne­fanten­straat 15


Conservatorium Maastricht is een internationaal georiënteerd conservatorium dat (inter)nationale studenten opleidt in de richtingen Klassiek, Jazz/Pop en Docent Muziek.

> MEER INFO

 


Locaties-Theresiakerk.jpg

THER­ESIA­KERK

Theresia­plein 8


Deze kerk is gelegen aan het Theresiaplein in de wijk Biesland, aan de rand van het Maastrichtse stadscentrum en is vernoemd naar de 19e-eeuwse Franse non Theresia van Lisieux.

> MEER INFO