Kaartverkoop

 

Beperkte bereikbaarheid UITbalie tijdens de zomer
Vanaf 6 juli t/m 16 augustus is de UITBalie alleen telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot  14:00 uur.         


 

Tickets bestellen 

Tickets kunnen telefonisch, via de website en aan de UITbalie in het theater besteld worden. Om via de website tickets te kunnen bestellen dient u eerst eenmalig een account aan te maken. Daarnaast is het mogelijk tickets  voor al onze voorstellingen bij VVV Maastricht te kopen. 

  • Tickets voor voorstellingen in Theater aan het Vrijthof kunnen vanaf 60 minuten voor aanvang van de voorstelling opgehaald worden bij de UITbalie.
  • Tickets voor voorstellingen op andere locaties kunnen vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling opgehaald worden op de locatie zelf.
  • E-tickets worden per e-mail verzonden en dienen uitgeprint meegenomen te worden, zodat ze bij de kaartcontrole gescand kunnen worden.
  • Als u kiest voor de aflevermethode per post, ontvangt u de tickets binnen 8 werkdagen.
  • Als de reservering met aflevermethode post binnen 8 werkdagen plaatsvindt, sturen wij de tickets niet meer op, maar bewaren we ze in het theater. U kunt ze dan afhalen aan de UITbalie.
  • Voor het opsturen van tickets wordt € 3 per bestelling in rekening gebracht.

Betaalmogelijkheden 

Online kunt u betalen met iDEAL, creditcard, Podium Cadeaukaart Nationale Kunst en Cultuurkaart en de VVV cadeaukaart.

Aan de UITbalie kunt u contant, met pin, VVV cadeaukaart, Nationale Kunst en Cultuurkaart of Podium Cadeaukaart betalen.

Ruilen en retourneren

Tickets kunnen tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling geruild worden voor een andere voorstelling. Tickets kunnen ook geretourneerd worden, u betaalt dan administratiekosten van € 6 per ticket (met een maximum van € 24) als reguliere klant, of € 3 per ticket (met een maximum van € 12) wanneer u abonnementhouder bent. Tickets voor voorstellingen met een busreis of in de reeks ‘Bij de Buren’ kunnen tot één maand voor de voorstellingsdatum geruild of geretourneerd worden.

Uw-Bezoek-Kaartverkoop-Jean-Pierre-Geusens (7).jpg