Kaartverkoop

 

Abonnementhouders

Wilt u abonnementhouder worden in het seizoen 2023-2024?
Dat kan! Bestel dan minimaal vier voorstellingen voor het nieuwe seizoen tijdens de kaartverkoop voor abonnementhouders. Na het inloggen en afrekenen bent u automatisch abonnementhouder in seizoen 2023-2024.

Vanaf dinsdag 9 mei 2023 om 10.00 uur kunt u uw theaterabonnement samenstellen.

Openingstijden UITBalie

Maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur.  Bij voorstellingen op zon- en feestdagen vanaf één uur voor aanvang. Bij avondvoorstellingen vanaf 18.00 uur tot aanvang voorstelling geopend voor informatie over de betreffende voorstelling. 
 

Avondkassa

Om wachtrijen aan de avondkassa te voorkomen, verzoeken wij iedereen tickets online te boeken. Ook op de avond zelf.


Kaarten afhalen

Tickets voor voorstellingen en concerten in Theater aan het Vrijthof kunnen op reguliere openingstijden bij de UITbalie worden afgehaald tot uiterlijk een uur voor aanvang van de voorstellingen. Tickets voor voorstellingen op andere locaties kunnen daags voor de voorstelling tijdens openingstijden aan onze UITbalie worden afgehaald.
 

Betalingsmogelijkheden

Online kunt u betalen met iDEAL, creditcard, VVV Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart. Aan de UITbalie kunt u ook contant, met pin, VVV Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart en de Nationale
Kunst en Cultuur Cadeaukaart (NKCC) betalen.
 

Geniet later VOUCHER

Heeft u een ‘Geniet later VOUCHER’? Dan kunt u die verzilveren in het bestelproces online of met de code op de voucher via de UITbalie van Theater aan het Vrijthof.
 

Wachtlijst

Theater aan het Vrijthof werkt bij uitverkochte voorstellingen met wachtlijsten. Is de voorstelling waar u graag naar toe wilt uitverkocht, dan kunt u zich via de voorstellingspagina inschrijven op de wachtlijst van de voorstelling door op de knop ‘wachtlijst’ te klikken. Mocht het zo zijn dat er tickets vrijkomen, dan nemen wij telefonisch of per mail contact op met de personen op de wachtlijst, in volgorde van inschrijving.

Als we contact met u opnemen voor de vrijgekomen tickets, verzoeken we u om binnen 24 uur te laten weten of u de tickets wilt afnemen. Als u niet geïnteresseerd bent in de tickets of we ontvangen geen reactie binnen 24 uur, dan zullen wij de volgende persoon op de wachtlijst benaderen. Wij stellen het op prijs als u ons ook informeert wanneer u geen interesse meer heeft in de voorstelling.

Als er korter dan 48 uur voor aanvang van een voorstelling tickets vrijkomen, dan wordt de wachtlijst niet gebruikt en de personen op de wachtlijst worden ook niet meer gecontacteerd. Gezien de korte tijd voor aanvang van de voorstelling is dit helaas niet haalbaar. Als er korter dan 48 uur voor aanvang van de voorstelling tickets vrijkomen, zijn deze kaarten te koop via de website of bij de UITbalie. Houd dus altijd onze website in de gaten bij uitverkochte voorstellingen die binnen 48 uur plaatsvinden.

Uw-Bezoek-Kaartverkoop-Jean-Pierre-Geusens (7).jpg