Kaartverkoop

 

Abonnementhouders

Wilt u abonnementhouder worden in het seizoen 2021-2022?
Dat kan! Bestel dan minimaal twee voorstellingen voor het nieuwe seizoen tijdens de kaartverkoop voor abonnementhouders. Na het inloggen en afrekenen bent u automatisch abonnementhouder in seizoen 2021-2022.
 

Openingstijden UITBalie

Maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.  Bij voorstellingen op zon- en feestdagen vanaf één uur voor aanvang. Bij avondvoorstellingen vanaf 18.00 uur tot aanvang voorstelling geopend voor informatie over de betreffende voorstelling. 
 

Avondkassa

In verband met de Coronamaatregelen, de routing in het theater en om wachtrijen aan de avondkassa te voorkomen, verzoeken wij iedereen tickets online te boeken. Ook op de avond zelf.


Kaarten afhalen

Tickets voor voorstellingen en concerten in Theater aan het Vrijthof kunnen op reguliere openingstijden bij de UITbalie worden afgehaald tot uiterlijk een uur voor aanvang van de voorstellingen. Tickets voor voorstellingen op andere locaties kunnen daags voor de voorstelling tijdens openingstijden aan onze UITbalie worden afgehaald.
 

Betalingsmogelijkheden

Online kunt u betalen met iDEAL, creditcard, VVV Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart. Aan de UITbalie kunt u ook contant, met pin, VVV Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart en de Nationale
Kunst en Cultuur Cadeaukaart (NKCC) betalen.
 

Geniet later VOUCHER

Heeft u een ‘Geniet later VOUCHER’? Dan kunt u die verzilveren in het bestelproces online of met de code op de voucher via de UITbalie van Theater aan het Vrijthof.

Uw-Bezoek-Kaartverkoop-Jean-Pierre-Geusens (7).jpg