Kaartverkoop

 

Seizoen opgesplitst in 2 delen

Vanwege de 1,5 meter maatregelen in het theater splitsen we het seizoen 2020-2021 op in twee delen: vanaf september tot en met december 2020 en van januari tot en met juni 2021. We lanceren het programma kort van tevoren, om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de corona-maatregelen die dan gelden. Er zijn dus twee voorverkoop-momenten. Op onze website vindt u het theaterprogramma dat gespeeld wordt binnen de 1,5 meter maatregelen tot en met december 2020 en de inhaalvoorstellingen die plaatsvinden na december 2020.
 

Abonnementhouders

Omdat dit seizoen een uitzonderlijk seizoen is en niet in één keer gepresenteerd wordt, geldt er voor abonnementhouders geen minimumaantal voorstellingen dat besteld dient te worden. U bent dit jaar abonnementhouder als u in seizoen 2019-2020 minimaal vier voorstellingen hebt besteld. Abonnementhouders worden van te voren per email op de hoogte gesteld over de start kaartverkoop.
 

Openingstijden UITBalie

Maandag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.  Bij voorstellingen op zon- en feestdagen vanaf één uur voor aanvang. Bij avondvoorstellingen vanaf 18.00 uur tot aanvang voorstelling geopend voor informatie over de betreffende voorstelling.

 

Avondkassa

In verband met de Coronamaatregelen, de routing in het theater en om wachtrijen aan de avondkassa te voorkomen, verzoeken wij iedereen tickets online te boeken. Ook op de avond zelf.


Kaarten afhalen

Tickets voor voorstellingen en concerten in Theater aan het Vrijthof kunnen op reguliere openingstijden bij de UITbalie worden afgehaald tot uiterlijk een uur voor aanvang van de voorstellingen. Tickets voor voorstellingen op andere locaties kunnen daags voor de voorstelling tijdens openingstijden aan onze UITbalie worden afgehaald.
 

Betalingsmogelijkheden

Online kunt u betalen met iDEAL, creditcard, VVV Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart. Aan de UITbalie kunt u ook contant, met pin, VVV Cadeaukaart, Podium Cadeaukaart en de Nationale
Kunst en Cultuur Cadeaukaart (NKCC) betalen.
 

Geniet later VOUCHER

Heeft u een ‘Geniet later VOUCHER’? Dan kunt u die verzilveren in het bestelproces online of met de code op de voucher via de UITbalie van Theater aan het Vrijthof.

Uw-Bezoek-Kaartverkoop-Jean-Pierre-Geusens (7).jpg