Service

Geniet van een heerlijke voorstelling of concert in het theater. Wij verzorgen een compleet en onbezorgd avondje uit.

Garderobe

In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan uw jas mee de zaal in te nemen. In het souterrain van Theater aan het Vrijthof bevindt zich een gratis bewaakte garderobe. Daarnaast staan er ook garderoberekken in het souterrain waar op eigen risico gebruik van gemaakt kan worden. De garderobe is geopend tot een half uur na afloop van de voorstelling. Daarna kunt u uw jas afhalen in het Theatercafé.
 

Rolstoeltoegankelijkheid

Theater aan het Vrijthof beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Indien u slecht ter been bent of een rolstoel gebruikt, vragen wij u vooraf contact op te nemen met de UITbalie, zodat wij u de juiste plaats kunnen toebedelen. In de Papyruszaal, de Bovenzaal en in AINSI zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over de rolstoeltoegankelijkheid kunt u contact opnemen met de UITbalie.


Stoelverhogers

In onze Papyruszaal kan gebruik worden gemaakt van stoelverhogers. Tijdens familie- en jeugdvoorstellingen staan deze naast de zaalingangen klaar. Voor onze overige voorstellingen in de Papyruszaal kunt u de stoelverhogers halen bij onze servicebalie.


Ringleiding gehoorapparaten

In onze Papyruszaal kan gebruik worden gemaakt van ringleiding gehoorapparaten. Het gehoorapparaat zorgt ervoor dat u het geluid in de zaal goed kunt horen. U kunt de gehoorapparaten voor de voorstelling bij onze servicebalie ophalen.


Wolfgang

Tijdens verschillende concerten van philharmonie zuidnederland kunt u gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaart u de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren.

MEER INFORMATIE OVER WOLFGANG


Servicemail

Wij willen u steeds accuraat en up-to-date informeren. Koopt u een ticket voor een van de voorstellingen, laat dan uw e-mailadres achter bij de UITbalie. Dan ontvangt u van ons op de dag voorafgaand aan de voorstelling een servicemail met de laatste praktische informatie rondom die voorstelling. De servicemails van de voorstellingen van philharmonie zuidnederland bevatten een digitale inleiding op de voorstelling.

Uw-Bezoek-Kaartverkoop-Jean-Pierre-Geusens (7).jpg