Service

Geniet van een heerlijke voorstelling of concert in het theater. Wij verzorgen een compleet en onbezorgd avondje uit.

Garderobe

In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan uw jas mee de zaal in te nemen. In het souterrain van Theater aan het Vrijthof bevindt zich een gratis bewaakte garderobe. Daarnaast staan er ook garderoberekken in het souterrain waar op eigen risico gebruik van gemaakt kan worden. De garderobe is geopend tot een half uur na afloop van de voorstelling. Daarna kunt u uw jas afhalen in het Theatercafé.
 

Rolstoeltoegankelijkheid

Theater aan het Vrijthof beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Indien u slecht ter been bent of een rolstoel gebruikt, vragen wij u vooraf contact op te nemen met de UITbalie, zodat wij u de juiste plaats kunnen toebedelen. In de Papyruszaal, de Bovenzaal en in AINSI zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over de rolstoeltoegankelijkheid kunt u contact opnemen met de UITbalie.
 

Portemonneeloze pauze

Vanaf theaterseizoen 2022-2023 is in ons theater bij veel voorstellingen de ‘portemonneeloze pauze’ van toepassing. Dit betekent dat bij de toegangsprijs voor een voorstelling een consumptie is inbegrepen. Dit is een drankje (koffie, thee, pils, fris, wijn) in de pauze. Indien er geen pauze is, dan bieden wij u het drankje na afloop van de voorstelling aan. Het betreft alle voorstellingen behalve de reeds doorgeschoven voorstellingen van vorig seizoen en de voorstellingen tijdens de festivals Musica Sacra Maastricht en Nederlandse Dansdagen. 
 
Bij de familie- en jeugdvoorstellingen zetten we in de pauze of na afloop een (feestelijk) drankje voor de kinderen klaar en is er voor de ouders koffie en thee.
 
Als de ‘portemonneeloze pauze’ bij een voorstelling van toepassing is, staat dit op uw ticket vermeld en in de servicemail die u ontvangt voorafgaand aan de voorstelling.
 

Pinnen? Ja graag! 

We waarderen het wanneer u in ons theater zoveel mogelijk contactloos betaalt met een betaalpas of telefoon. Contactloos betalen heeft een positief effect op de wachtrijen en de snelheid van onze service.

Stoelverhogers

In onze Papyruszaal kan gebruik worden gemaakt van stoelverhogers. Tijdens familie- en jeugdvoorstellingen staan deze naast de zaalingangen klaar. Voor onze overige voorstellingen in de Papyruszaal kunt u de stoelverhogers halen bij onze servicebalie.
 

Ringleiding gehoorapparaten

In onze Papyruszaal kan gebruik worden gemaakt van ringleiding gehoorapparaten. Het gehoorapparaat zorgt ervoor dat u het geluid in de zaal goed kunt horen. U kunt de gehoorapparaten voor de voorstelling bij onze servicebalie ophalen.
 

Wolfgang

Tijdens verschillende concerten van Philzuid kunt u gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaart u de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren.

MEER INFORMATIE OVER WOLFGANG
 

Servicemail

Wij willen u steeds accuraat en up-to-date informeren. Koopt u een ticket voor een van de voorstellingen, laat dan uw e-mailadres achter bij de UITbalie. Dan ontvangt u van ons op de dag voorafgaand aan de voorstelling een servicemail met de laatste praktische informatie rondom die voorstelling. De servicemails van de voorstellingen van Philzuid bevatten een digitale inleiding op de voorstelling.

Uw-Bezoek-Kaartverkoop-Jean-Pierre-Geusens (7).jpg