Service

Wij willen graag dat u kunt genieten van een onbezorgde avond uit. Daarom bieden we diverse services aan om uw bezoek aan het theater nog fijner te maken.

Servicemail

Wij willen u graag op de hoogte houden in aanloop naar uw theaterbezoek. Koopt u een ticket voor een voorstelling, laat dan uw e-mailadres achter bij de UITbalie. Op de dag voorafgaand aan de voorstelling ontvangt een servicemail met de laatste praktische informatie en een link naar de e-tickets.

Voorstellingen inclusief pauzedrankje

Bij bijna alle voorstellingen in Theater aan het Vrijthof, AINSI en Kumulus Theater is een pauzedrankje (koffie, thee, pils, fris en wijn) in de toegangsprijs inbegrepen. U kunt op uw ticket zien of de voorstelling inclusief pauzedrankje is. Indien er geen pauze is tijdens de voorstelling, dan krijgt u een drankje na afloop van de voorstelling.

Bij de familie- en jeugdvoorstellingen zetten we in de pauze of na afloop een drankje voor de kinderen klaar en is er voor de ouders koffie en thee.

Garderobe

In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan uw jas mee de zaal in te nemen. In het souterrain van Theater aan het Vrijthof bevindt zich een gratis bewaakte garderobe. Daarnaast staan er ook garderoberekken in het souterrain waar op eigen risico gebruik van gemaakt kan worden. De garderobe is geopend tot een half uur na afloop van de voorstelling. Daarna kunt u uw jas afhalen in het Theatercafé.

Stoelverhogers

In onze Papyruszaal kan gebruik worden gemaakt van stoelverhogers. Tijdens familie- en jeugdvoorstellingen staan deze naast de zaalingangen klaar. Voor onze overige voorstellingen in de Papyruszaal kunt u de stoelverhogers halen bij onze servicebalie.

Rolstoeltoegankelijkheid

Theater aan het Vrijthof beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Indien u slecht ter been bent of een rolstoel gebruikt, vragen wij u vooraf contact op te nemen met de UITbalie, zodat wij u de juiste plaats kunnen toebedelen. In de Papyruszaal, de Bovenzaal en in AINSI zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over de rolstoeltoegankelijkheid kunt u contact opnemen met de UITbalie.

Doven & slechthorenden

Bij alle voorstellingen in de Papyruszaal is er speciale gehoorapparatuur beschikbaar. U kunt deze voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de UITbalie.

Blinden & slechtzienden

Bij een aantal voorstellingen verzorgen we samen met Stichting Komt Het Zien! live audiodescriptie via een headset en een speciale meet & feel inleiding met blindentolk. Kies voor het prijstype 'met blindentolk' of neem contact op met de UITbalie.

Pinnen? Ja graag! 

Wij waarderen het als u in ons theater zoveel mogelijk contactloos betaalt met een betaalpas of telefoon. Dit heeft een positief effect op de wachtrijen en de snelheid van onze service. Cash betalen is ook nog steeds mogelijk.

Uw-Bezoek-Kaartverkoop-Jean-Pierre-Geusens (7).jpg