LOCA­TIES

Naast voorstellingen en concerten in ons eigen huis, programmeert Theater aan het Vrijthof veelvuldig op andere locaties in de stad. We stellen onze speelplekken graag aan u voor.

zie ook
locaties huren

Theater aan het Vrijthof.jpg

THEATER AAN HET VRIJTHOF

Vrijthof 47


Op de fundamenten van het klooster van de Witte Vrouwen waarop het Generaalshuis gebouwd werd, is sinds 1992 Theater aan het Vrijthof gevestigd.

> MEER INFO


De Bordenhal.JPG

DE BORDENHAL

Plein 1992


De Bordenhal is de thuisbasis van Toneelgroep Maastricht. Gelegen aan de oostelijke oever van de Maas, beschikt over een moderne, multifunctionele ‘vlakke vloer’-zaal.

> MEER INFO
 


AINSI.jpg

AINSI

Lage kanaaldijk 112-113


Theater aan het Vrijthof programmeert een groot gedeelte van haar dans, theater en jazzconcerten in AINSI, gelegen in het voormalige verpakkingsgebouw Noord van cementfabrikant ENCI.

> MEER INFO


M_1_logo.jpg

M-theater

Forum 100
 

Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht lanceren deze nieuwe theaterzaal met 1250 stoelen. Met afstand het meest bijzondere theater!

> MEER INFO

 


Locaties-Bonnefantenmuseum (2).jpg

BONNEFANTEN-MUSEUM

Avenue Ceramique 250


Het Bonnefantenmuseum is een museum voor beeldende kunst in Maastricht. Samen met het museum organiseert Theater aan het Vrijthof de reeks Muziek in het Bonnefanten.

> MEER INFO

 


Theater a-h Vrijthof St.Jan 4578.jpg

SINT JANSKERK

Henric van Veldekeplein


De Sint Janskerk is een monumentale kerk, dat het stadsgezicht van Maastricht bepaalt. De kerk is gelegen aan het Vrijthof, tegenover het Vrijthof. De locatie draagt bij aan een sfeervolle beleving van onze Klassieke muziekconcerten. 

> MEER INFO

 


Locaties-Onze-Lieve-Vrouwe-Basiliek (2).jpg

ONZE LIEVE VROUWEBASILIEK

Onze Lieve Vrouweplein 7


De Onze Lieve Vrouwebasiliek is een romaanse kerk in het centrum van Maastricht, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein. Een zeer bijzondere en authentieke locatie met een prachtige akoestiek.

> MEER INFO

 

Theater a-h Vrijthof Cellebr.0787.jpg

CELLEBROEDERS-KAPEL

Cellebroedersstraat 4


De Cellebroederskapel is een van Maastrichts meest verborgen monumenten. De kapel heeft een fenomenale akoestiek en biedt een perfecte setting voor kamermuziek en oude muziek.

> MEER INFO

 Locaties-Centre-Ceramique (5).jpg

CENTRE CÉRAMIQUE

Avenue Céramique 50


Centre Céramique is het centrum voor kunst, cultuur en educatie. Deze moderne locatie is gericht op het verbinden van informatievoorziening en cultuur voor jong en oud.

> MEER INFO

 

Theater Kumulus2.jpg

THEATER KUMULUS

Herbenusstraat 89


Kumulus is het centrum voor amateurkunstbeoefening in Maastricht en omstreken. Naast lessen en cursussen in muziek, dans, beeldende kunsten en theater & musical, leent het theater van Kumulus zich uitstekend voor kleine voorstellingen.

> MEER INFO


Maastricht,_St-Servaasbasiliek,_Keizerzaal,_middenbeuk_04.jpg

KEIZERZAAL SINT SERVAASBASILIEK

Henric van Veldekeplein


De middeleeuwse Sint Servaasbasiliek wordt beschouwd als de oudste in gebruik zijnde kerk van Nederland. De Keizerzaal, die ooit zicht bood op het priesterkoor, is een imposante ruimte waar Theater aan het Vrijthof intieme concerten ten gehore brengt.
 

> MEER INFO


Conservatorium_MG_0152.jpg

CONSERVATORIUM MAASTRICHT

Bonnefantenstraat 15


Conservatorium Maastricht is een internationaal georiënteerd conservatorium dat (inter)nationale studenten opleidt in de richtingen Klassiek, Jazz/Pop en Docent Muziek.

> MEER INFO

 


Locaties-Theresiakerk.jpg

THERESIAKERK

Theresiaplein 8


Deze kerk is gelegen aan het Theresiaplein in de wijk Biesland, aan de rand van het Maastrichtse stadscentrum en is vernoemd naar de 19e-eeuwse Franse non Theresia van Lisieux.

> MEER INFO 

 


Locatie-Toneelacademie (1).jpg

TONEELACADEMIE MAASTRICHT

Lenculenstraat 31-33


De Toneelacademie Maastricht werd in 1950 opgericht. In de theaterzaal worden voorstellingen gegeven; door studenten van de eigen opleidingen maar wordt tevens gebruikt voor het programma van Theater aan het Vrijthof.

> MEER INFO