The Ruggeds - Between Us - Nederlandse Dansdagen

Breakdace crew The Ruggeds speelt spectaculaire show tijdens Nederlandse Dansdagen

Ze stonden op grote dance-events als Red Bull BC One en Juste Debout, speelden afgelopen zomer de Parade in Utrecht en Lowlands plat en deelden het podium met internationale artiesten Rita Ora en Justin Bieber. Tijdens de Nederlandse Dansdagen komen The Ruggeds met hun meeslepende en explosieve breakdance act Between Us naar Theater aan het Vrijthof.

'Op de Parade dansen The Ruggeds als elektrische vonken.'

★★★★★ NRC


The Ruggeds vliegen de hele wereld over als breakdance crew, maar voor hun theatershow Between Us zijn ze dit najaar eindelijk weer in de Nederlandse theaters te vinden. Met deze spectaculaire show brengen The Ruggeds een ode aan hun vriendschap, en nemen ze je mee in hun belevingswereld. Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans is het altijd feest bij hen over de vloer.

Hun kracht is de persoonlijke benadering van het breakdance-schap. Elk lid van de crew is uniek, samen zijn zij Rugged: rauw, niet gepolijst, ruig. Ruwe randjes maken de persoonlijkheid. “Wij hebben altijd gebattled, niet per se om te winnen maar om de beste versie van onszelf te zijn. Bovenal zijn wij een crew, een familie en zijn we zo kleurrijk als de optelsom van ons allen.”

Deze voorstelling is geschikt voor personen vanaf 8 jaar.
Er zijn nog kaarten beschikbaar!

> Meer informatie en tickets

 

'Hun breakdancetheater Between Us is iets om op de banken voor te gaan staan.'

★★★★ De Volkskrant