POster portrait.PNG

Arjen Lubach met nieuwe COMEDY TOUR! naar Maastricht

Maastricht, 7 juni 2023 - Arjen Lubach is terug! Na het succes van LIVE! komt de cabaretier nu met zijn tweede solovoorstelling: COMEDY TOUR! in Limburg exclusief naar Maastricht. In deze nieuwe show deelt hij opnieuw via persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek een unieke kijk op zijn eigen bestaan, ons land én de tijd waarin we leven. Arjens COMEDY TOUR! is dinsdag 18 tot en met donderdag 20 juni 2024 om 20.00 uur te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart.

Succesvol met Zondag met Lubach en De Avondshow
Lubach is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek. Tussen 2013 en 2020 zagen miljoenen kijkers hem wekelijks het nieuws op de hak nemen in Zondag met Lubach op NPO 3. In 2022 kwam de cabaretier met een vervolg, De Avondshow met Arjen Lubach, waarmee hij doordeweeks op NPO 1 te zien is.

Geen vreemde in het theater
Ook in het theater voelt Lubach zich thuis. Na zijn jarenlange samenwerking met de improvisatie cabaretgroep Op Sterk Water, schreef en speelde Arjen in 2018 en 2019 zijn eerste solovoorstelling LIVE!. De show werd een grote hit, met meer dan 160 uitverkochte theaterzalen in Nederland en België. Het nummer Beter in Bed uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Zowel Netflix, NPO Start, Amazon Prime en Videoland kochten de voorstelling aan. Daarnaast werd Beter in Bed net als het liedje Woke een hit op YouTube, met miljoenen views.