<Afbeelding (ID 110) bestaat niet>

Bezoek en dans de flamenco

Tijdens het Kumulus Flamenco Weekend

In het kader van het Kumulus Flamenco Weekend 2019 is het mogelijk om je bezoek aan de voorstelling Distopía van Patricia Guerrero te combineren met een flamencoworkshop bij Kumulus. Op 26 en 27 januari worden in Kumulus workshops op verschillende niveaus gegeven: van een beginnerscursus tot een cursus voor gevorderden door Paco Mora!

Leer de flamenco 

Tijdens het Kumulus Flamenco Weekend op 26 en 27 januari aanstaande, kan iedereen de Flamenco leren. Er zijn workshops voor beginners door Kumulus flamencodocente Marta Flendrig en workshops voor gevorderden door Paco Mora. Mora is o.a. bekend uit de films van Carlos Saura en komt speciaal uit Spanje voor deze workshops! 

Voor meer informatie, prijzen en arrangementen klik hier.

Laat je inspireren door Patricia Guerrero

Het weekend sluit je op zondagavond in stijl af in Theater aan het Vrijthof. Hier bezoek je de flamencovoorstelling: Distopía van danseres Patricia Guerrero. Zij is 'dancer in focus' van de Flamenco Biënnale 2019, en dé rijzende ster in de hedendaagse flamencowereld. De Spaanse pers is lovend: 'Het is weinigen gegeven, maar Guerrero’s lichaam is pure dans. (…) Haar schitterende lichaam is een onuitputtelijk bron die aan haar personage een maximale uitdrukking geeft.'

Maak je Spaanse weekend compleet

Wil je dit Spaanse weekend helemaal compleet maken? Reserveer dan op tijd bij tapasrestaurants Café Madrid of La Bodega. Op vertoon van een betaalbewijs van Kumulus of Theater aan het Vrijthof krijg je dan een gratis drankje aangeboden bij een gerecht!