Concert André Rieu terrasarrangement

Concert van André Rieu in thuisstad Maastricht zorgt voor het ultieme zomergevoel

Uit alle hoeken van de wereld komen tienduizenden mensen naar de Rieu-concerten in zijn thuisstad Maastricht. Het Vrijthof vormt traditiegetrouw het decor voor deze zomerse avond, gevuld met de mooiste melodieën én verrassende acts. Zo was het Spaanse zangduo Los del Rio vorig jaar te gast met de wereldwijde hits Macarena en la Bamba. Wie dit jaar de speciale gast is weten we nog niet, maar het worden zeker weer onvergetelijke avonden vol romantische, komische en ontroerende momenten. Begin deze avond goed met een heerlijk driegangendiner op het terras van Theater aan het Vrijthof! 

In de zomer van 2019 wordt het mooiste plein van Maastricht weer omgebouwd tot decor voor het grootste zomerconcert van het jaar.  André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook dit jaar tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openluchtconcertzaal.

Start deze avond met een heerlijk driegangendiner op het terras van Theater aan het Vrijthof onder het genot van heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

Concert André Rieu terrasarrangement