<Afbeelding (ID 3956) bestaat niet>

André rieu geeft extra concert

zondag 31 juli 2022

Afgelopen maandag 24 januari kondigde André Rieu een extra concert op het Vrijthof aan. De Maastrichtenaar speelt op zondag 31 juli 2022, samen met zijn Johann Strauss Orkest, zijn vijftiende concert in de traditionele reeks Vrijthof concerten. Op het terras van Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een driegangen diner genieten van dit magische concert, waar melodieën uit opera, operette, klassieke muziek en meeslepende walsen de revue passeren. De kaartverkoop voor het terrasarrangement voor het extra concert gaat aanstaande donderdag 27 januari om 12.00 uur van start.

De terrasarrangementen zijn bedoeld als omlijsting van het concert en bieden een compleet avondje uit. Wanneer u een terrasarrangement koopt, betekent dat dat u op ons theaterterras plaats neemt, een hapje en een drankje geniet en u laat betoveren door de romantische en magische sfeer rondom het concert van André Rieu. 

Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!
 

Het theaterterras bevindt zich aan de rand van het Vrijthof, recht tegenover het podium, maar heeft niet op álle plekken doorzicht naar het podium. U heeft wel altijd zicht op de grote tv-schermen die het concert registreren en rondom het Vrijthof geposteerd staan. Het beloofd een avond vol komische, ontroerende en vooral heel veel romantische momenten te worden!


Belangrijke informatie

  • Volledige restitutie is mogelijk, wanneer de concerten verplaatst of geannuleerd worden vanwege de dan geldende coronamaatregelen.
  • Theater aan het Vrijthof is bij annuleringen en/of verplaatsing niet aansprakelijk voor eventueel gemaakte bus- en vliegreizen en/of hotelkosten.
  • Kaarten kunnen enkel afgehaald worden aan de UITbalie (tot aan de dag van het concert om 16:00 uur). E-tickets of het versturen van tickets per (aangetekende) post is helaas niet mogelijk.
  • Dieetwensen kunt u doorgeven via [email protected]
  • Heeft u nog tickets voor de Vrijthofconcerten in 2020 of 2021 en heeft u geen email van ons ontvangen, neem dan contact op met de uitbalie op t. 043 350 55 55 of [email protected]