23222-Frans&Sieneke-keyvisual-LR.jpg

Frans Bauer & Sieneke
komen met exclusieve
tournee naar Maastricht

Van gastoptreden naar succesvolle hitsingle en theatertournee

Frans Bauer en Sieneke komen met een exclusieve tournee naar Theater aan het Vrijthof. Na een geslaagd gastoptreden van Sieneke tijdens de vorige tournee van Frans, is de muzikale vonk flink overgeslagen. De twee Nederlandse grootheden doken samen de studio in en maakten de hitsingle Vaya Con Dios, welke inmiddels al meer dan 360.000 weergaven op YouTube heeft. In ’n Avond met Jou brengen zij samen met de Holland Showband een reeks nieuwe duetten. De voorstelling is op donderdag 2 november 2023 te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start vandaag.

Een bijzondere samenwerking
Tijdens de laatste theatertournee had Frans Bauer de eer om samen met Sieneke een medley van duetten te zingen. Na positieve reacties van het publiek en de fijne samenwerking kreeg het nieuwe duo de smaak te pakken. Ze doken samen de studio in en maakten de hitsingle Vaya Con Dios, welke inmiddels nummer 1 ‘trending’ is op YouTube, met meer dan 360.000 weergaven. Verder werden er nog acht fonkelnieuwe duetten opgenomen. Als klap op de vuurpijl is er een tournee gepland. In 2023 en alléén dan, bezoeken Frans & Sieneke de mooiste theaters van Nederland en België. 
Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid werd de samenwerking tussen Frans Bauer en producer Emile Hartkamp hernieuwd. Hartkamp werkte in de jaren ’90 al samen met Bauer en schreef onder andere hits als Heb je even voor mij, Als sterren aan de hemel staan en De Regenboog.

Een avondvullend feestconcert
Tijdens het Theaterconcert ‘n Avond met Jou brengen Frans & Sieneke onder begeleiding van de Holland Showband alle acht nieuwe duetten ten gehore. Tevens kan het publiek genieten van bekend materiaal uit hun solocarrières. Het wordt een avond vol feestelijke, maar ook ontroerende muziek. 

Na 13 jaar terug in Theater aan het Vrijthof
’n Avond met Jou markeert de terugkeer van Frans Bauer naar Theater aan het Vrijthof. Zijn laatste optreden in de Papyruszaal was in 2009, meer dan 13 jaar geleden. 

02.11.2023 Frans Bauer & Sieneke - 'n Avond met Jou

Frans Bauer & Sieneke

'n Avond met Jou