Ilse Delange - Theatertour 2022

Ilse Delange met theatertour 2022 naar theater aan het vrijthof

Kaartverkoop start vrijdag 8 april om 10.00 uur.

Maastricht, 6 april 2022 - Na vele (inter)nationale hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards komt Ilse DeLange dit najaar terug naar Nederlandse theaters. In haar Theatertour 2022 brengt zij naast nieuwe muziek, veel van haar grote en bekende hits live ten gehore. Ilse DeLange staat op donderdag 13 oktober 2022 in de Papyruszaal. De kaartverkoop start vrijdag 8 april om 10.00 uur via de website van Theater aan het Vrijthof.

Ilse DeLange en Theater aan het Vrijthof
In juni 2001 stond Ilse DeLange al in Maastricht op het podium als onderdeel van haar eerste theatertour, Livin’ On Love. Sindsdien deed ze meerdere malen Theater aan het Vrijthof aan, als soloartiest en met haar band The Common Linnets. In 2019 speelde ze voor het laatst in Theater aan het Vrijthof, wat een speciale gelegenheid werd door een gastoptreden van The Voice Senior deelnemer Ruud Heine. 

Gerespecteerde en veelzijdige artiest
Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot één van de meest gerespecteerde en veelzijdige artiesten van ons land. Ze is jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar en heeft sinds kort haar eigen tv-programma met Matthijs van Nieuwkerk. Ook had ze een rol in de Amerikaanse serie Nashville en maakte ze indruk bij het Duitse programma Sing Meinen Song

Theatertour 2022
In 2019 bracht Ilse DeLange haar langverwachte soloalbum Gravel & Dust uit, dat direct bekroond werd met goud en de zangeres de Edison oeuvre award opleverde. In 2020 bracht ze de single Changes uit, welke ondertussen al bijna 12 miljoen keer beluisterd is op streamingsplatform Spotify. Naast nieuwe muziek, zal DeLange tijdens haar Theatertour 2022 vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Praktische informatie en speeldata
Ilse DeLange staat op donderdag 13 oktober 2022 met haar Theatertour 2022 in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start vrijdag 8 april om 10.00 uur en de voorstelling zal vanaf dat moment online staan op de website van Theater aan het Vrijthof.