Theater aan het Vrijthof.jpg

informatie rondom het coronavirus

In het kader van de landelijke maatregelen rondom het coronavirus, is de theatersector genoodzaakt om voorstellingen te annuleren.

De maatregelen volgen zich in snel tempo op. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben we hieronder de communicatie van Theater aan het Vrijthof rondom het coronavirus voor u op een rijtje gezet.


- Klik op de titel voor het hele bericht in PDF -
 

22.04.2020    Voorstellingen tot 1 september geannuleerd

Tijdens de landelijke persconferentie van 21 april maakte premier Rutte bekend dat de maatregelen voor de culturele sector verlengd worden. Alle evenementen, bijeenkomsten en voorstellingen zullen tot 1 september 2020 niet doorgaan. 
 

22.04.2020    Vrijthofconcerten André Rieu verplaatst naar 2021

De traditionele openluchtconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht, kunnen op basis van de maatregelen van de Nederlandse regering niet plaatsvinden in juli 2020. André Rieu en zijn organisatie hebben daarom besloten om de geplande concerten te verplaatsen naar de eerste drie weekenden van juli in 2021. Uw tickets blijven geldig en u bent verzekerd van een plek in 2021.

Lees ook de persoonlijke boodschap van André Rieu >>
 

09.04.2020    Bewaar je ticket, geniet later

In samenspraak met de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt werd landelijk bekendgemaakt dat er een regeling is opgesteld die oplossingen biedt voor u als tickethouder. Bij deze ticketregeling wordt ingezet op het behouden van de waarde van het ticket en daarmee de waarde voor de cultuursector. Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat u als tickethouder uw bezoek aan ons theater wilt uitstellen tot onze deuren weer opengaan.
Meer informatie via bewaarjeticket.nl
 

24.03.2020    Voorstellingen t/m 1 juni geannuleerd

Na verlenging van de landelijke maatregelen, moeten wij als theater de voorstellingen tot en met 1 juni 2020 annuleren. Directeur van Theater aan het Vrijthof, Jean Boelen, stelde u op de hoogte via deze brief.
 

12.03.2020    Voorstellingen t/m 31 maart geannuleerd

Naar aanleiding van de persconferentie en de landelijke maatregelen tegen het coronavirus, werden bijeenkomsten van meer dan 100 personen verboden. Het theater is hierdoor genoodzaakt om alle voorstellingen t/m 31 maart 2020 te annuleren.