MAMMA MIA!

MAMMA MIA!

Wegens groot succes extra voorstelling in maastricht

Musicalsensatie met de hits van ABBA is een schot in de roos

De feelgood musical MAMMA MIA! is terug in de Nederlandse theaters, waaronder in Maastricht. Na het weergaloze succes van Les Misérables, is dit de eerste grote musicalproductie van het nieuwe theaterseizoen op ‘Broadway aan de Maas’. Het betreft een nieuwe versie met een briljante cast (o.a. Brigitte Heitzer en René van Kooten). Dat het romantische verhaal en de bijbehorende ABBA-hits nog steeds niet zijn versleten, blijkt uit de enorme populariteit van de musical. Landelijk zijn er al meer dan 70.000 kaarten verkocht. Wegens dit grote succes is er een extra voorstelling bijgeboekt op zaterdag 25 november om 14:30 uur in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart.

Feelgood succesverhaal

De musical MAMMA MIA! is voor de vierde keer te zien in de Nederlandse theaters. Mede dankzij de nieuwe cast, de nieuwe vertaling van Jeremy Baker, een nieuwe choreografie en een nieuw decor is deze MAMMA MIA! een frisse theaterbelevenis. Uiteraard met dezelfde feelgood factor, het welbekende romantische verhaal en de onverwoestbare liedjes van ABBA. Het blijkt hét recept voor succes. Landelijk staat de teller al op 70.000 verkochte kaarten en sinds de première in Amsterdam neemt de vraag naar tickets alleen maar toe.

Gouden duo keert terug op Broadway aan de Maas

Na het verpletterende succes van Les Misérables, is MAMMA MIA! de eerste grote musicalproductie die dit seizoen te zien is in Maastricht, op ‘Broadway aan de Maas’. Musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten maken dit feestelijke moment compleet. Zij speelden samen in onder meer Evita (2019) en Brigitte en René doen het samen (2020). In MAMMA MIA! komt het gouden duo weer samen.

MAMMA MIA! in een notendop

De 20-jarige Sophie (Soraya Gerrits) staat op het punt te trouwen met Sky (Samir Hassan). Haar grote wens is om door haar vader te worden weggegeven tijdens de ceremonie. Terwijl ze door het dagboek van haar vrijgevochten moeder Donna (Brigitte Heitzer) bladert, stuit ze op drie mogelijke kandidaten: Sam (René van Kooten), Harry (Dennis Willekens) en Phil (Barry Beijer). Ze besluit de drie mannen allemaal uit te nodigen op het kleine Griekse eiland, waar ze al haar hele leven met haar moeder woont. Zodoende wordt Donna geconfronteerd met haar nogal wilde verleden en drie voormalige liefdes.

Extra matineevoorstelling

De extra voorstelling van de musical MAMMA MIA! vindt plaats op zaterdag 25 november om 14:30 uur in de Papyruszaal. De kaartverkoop is gestart.

17.11.2023 Mamma Mia - Campagnebeeld - © Roy Beusker - Liggend (2).jpg

Mamma Mia!

De romantische musical met de hits van ABBA