samen even anders thumb.png

samen even anders!

Afhandeling tickets geannuleerde voorstellingen


Afgelopen week is het theater van start gegaan met bezoekers te informeren over de afhandelingen van de geannuleerde voorstellingen. Dit zal gefaseerd en per voorstelling worden gecommuniceerd. Inmiddels is de afhandeling van de eerste 80 geannuleerde voorstellingen, de geannuleerde concerten van philharmonie zuidnederland, de verplaatsingen van de André Rieu concerten en LEWIEKE! van het ‘t Mestreechs Volleks Tejater in gang gezet. Heeft u nog geen bericht ontvangen van uw geannuleerde voorstelling? Dan vragen wij nog even geduld en erop te vertrouwen dat het theater dit op een juiste en passende manier gaat afhandelen. De komende weken zullen wij u berichten. Daarbij kunt u kiezen om uw tickets te behouden voor de inhaalvoorstelling in het nieuwe seizoen (als een nieuwe datum beschikbaar is) of de waarde van uw tickets om te zetten in de ‘Geniet Later Voucher’. Wilt u van beide opties geen gebruik maken? Dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen.

Onze 'Samen even anders!'-top 4

Week 21

1. Igone de Jongh eerste gast van Jan Kooijman in online serie 1,5 meter DANS

Jan Kooijman onderzoekt in 1,5 meter DANS de mogelijkheden voor de dans-sector in een anderhalvemeter-samenleving. Hoe kunnen choreografen creëren als hun dansers elkaar niet mogen aanraken? En wat doet een artistiek leider van een theater wanneer er in een zaal nog maar 100 mensen mogen, in plaats van 900? In een serie interviews spreekt acteur, presentator en voormalig danser Jan Kooijman met makers en uitvoerenden in de culturele sector over de gevolgen. De serie trapt af met een openhartig gesprek met danseres Igone de Jongh, die vorig jaar na vierentwintig jaar afscheid nam van het Nationale Ballet, om zich te storten op een freelance carrière als danseres en producente.

BEKIJK HET INTERVIEW HIER

 

pat.PNG

2. Internationaal aanbod in en voor Maastricht

Vanaf deze week nemen we in ons Samen even anders programma een rubriek op voor de internationals in onze stad. Onder de noemer Playing Apart Together geven we tips geschikt voor een internationaal publiek: van taalloze voorstellingen waarbij letterlijk Language no problem is, tot concerten van internationale (top)artiesten en Engelstalig toneel. Net als in onze programmering. Niet alleen voor onze internationale inwoners maar ook voor de locals een verrijking. Omdat sommige Engelstalige voorstellingen gewoonweg niet vertaald moeten worden. Houd onze Social Media kanalen in de gaten en tip je (internationale) vrienden! We trappen af met een bericht van JAZZ Maastricht. Zij deelden een persoonlijke boodschap van Maria Mendes gericht aan haar Maastrichtse publiek!

VOLG ONS OP FACEBOOK

 

 

1240.jpg
3. Geniet van 50 jaar Pinkpop met ode door Toneelgroep Maastricht

Deze week bestaat Pinkpop precies 50 jaar. De 51ste editie van het oudste en langstlopende festival van het land is uitgesteld, dus in 2020 moeten we het doen met de mooie herinneringen. En juist die herinneringen, of het verlies daarvan, staan centraal in Pinkpop van Toneelgroep MaastrichtDe voorstelling is een tragikomisch liefdesverhaal over een man die zijn geheugen verliest. In zijn hoofd lopen heden en verleden steeds verder door elkaar en zijn herinneringen vervagen. Hij probeert de dierbare momenten uit zijn jongere jaren vast te houden. De tijd waarin zijn beste vriend en hij streden om de liefde voor dezelfde vrouw. Samen vierden ze het leven, de liefde en Pinkpop.

BEKIJK DE VOORSTELLING

 

Erwin.PNG
4. Optreden Erwin Brepoels en Dominique Paats vanuit 'de Struys'

Visit Maastricht en Cultura Mosae maken het voor iedereen mogelijk om ook in deze tijd te genieten van optredens in Maastricht.  Elke vrijdag volg je een #livestreamconcert vanaf de Facebookpagina van Visit Maastricht. Morgen (22 mei om 19.00 uur) verrassen de Maastrichtse zanger Erwin Brepoels en accordeonist Dominique Paats je met een uniek thuisblijfconcert vanuit café In den Ouden Vogelstruys aan het Vrijthof in Maastricht. Met een mix van bekende en minder bekende nummers zorgen zij voor een fijne, muzikale, Maastrichtse vrijdagavond. Het concert is voor iedereen toegankelijk.

NAAR DE LIVE STREAM VANUIT DE STRUYS

 Blijf op de hoogte!
Wil je meer zien? Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Meer Samen even anders
Een overzicht van alle Samen even anders-tips vind je hier.