SALLY Sessie: BLOB 8+

SALLY Dansgezelschap Maastricht

29.11.20223 SALLY Sessies_230706-sallydm-Blob-L-HR.jpg

Wil jij meewerken aan onze nieuwe voorstelling?! Samen dansen, knutselen, experimenteren en nieuwe avonturen beleven met dans en animatie? Reserveer via de bestelknop een gratis ticket.

In deze SALLY Sessie kan iedereen vanaf 8 jaar met ons meedenken over de verdere invulling van onze voorstelling BLOB. SALLY Dansgezelschap Maastricht en David Middendorp (Another Kind of Blue), ontwikkelen samen een voorstelling waarbij dans en technologie samenkomen in een nieuwe wereld. 

Na onze laatste SALLY Sessie, waarin we onze eerste bevindingen met jullie deelden, hebben we hard gewerkt aan een vertaling van alle feedback die jullie ons gaven. Tijdens deze tweede try-out ga jij met ons de vloer op en gaan we samen aan de slag met een dansspel. 

De nu nog onbekende uitkomst van de samenwerking in onze studio is een nieuwe 8+ voorstelling die in 2024 en 2025 op tournee zal gaan. Deze voorstelling wordt gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar en hun familie. In Maastricht transformeren we onze dansstudio in een virtuele wereld waarbij dansers en publiek met en door animatie in beweging komen. Zet jij de animatie in beweging of de animatie jou?

wo 29 nov 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
19:00 - 20:30
Dans

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd

Toegang is gratis, maar reserveren noodzakelijk

D