Coronaprotocol

Een veilig theaterbezoek

Alle voorstellingen tot zondag 19 december geannuleerd. 
Vanwege de 'korte avond-lockdown' die 26 november werd afgekondigd, zien we ons genoodzaakt alle voorstellingen en concerten te annuleren tot 19 december.

Hieronder vindt u onze huidige covid-gerelateerde maatregelen.

Knipsel.PNG

Onderstaande maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december 2021.


Houd 1,5 meter afstand
Wij verzoeken iedereen 1,5 meter afstand te houden t.a.v. mensen van een ander huishouden.

Mondkapje verplicht
Bij het zich verplaatsen binnen het theater is het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra u zit mag het mondkapje af.

Voorstellingen bezoeken met een Coronatoegangsbewijs
Vanaf maandag 27 september heeft u bij een bezoek aan een voorstelling of concert een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. 

Bij activiteiten en voorstellingen met Coronatoegangsbewijs hoeft er geen afstand gehouden te worden. Wij vragen u bij binnenkomst om uw Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

> klik hier Voor meer informatie over het Coronatoegangsbewijs.

Zalen en zitplaatsen
Voor het programma vanaf 20 december kunt u op de normale manier tickets bestellen en zelf uw rij en stoelnummer kiezen. 

Meer info over de toegangsbewijzen app CoronaCheck vindt u hier. Meer info over de landelijke coronaregels vanaf 25 september vindt u hier.

Annuleren bij griepklachten (kosteloos annuleren)
Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden, is het mogelijk om aangekochte tickets tot 4 uur voor aanvang van de voorstelling kosteloos te annuleren. Hoe graag we u ook verwelkomen in het theater, we verzoeken u niet naar het theater te komen als u ziek bent. Ook niet bij milde klachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest. 
 
Servicemail
U ontvangt twee dagen voorafgaand aan de voorstelling een servicemail met daarin de meest actuele informatie. Veranderen er maatregelen, dan informeren wij u daarover via het bij ons bekende emailadres.

Theater aan het Vrijthof volgt de COVID-19 richtlijnen van het RIVM en het protocol  Heropening Theaters en Concertzalen van de VSCD.