Bewaar je ticket, geniet later actie

BEWAAR JE TICKET,
GENIET LATER

Beste theaterbezoeker,

Wij danken u hartelijk voor uw geduld in de afwikkeling rondom uw tickets tijdens deze uitzonderlijke situatie.

Vandaag is landelijk bekend gemaakt dat in samenspraak met de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt een regeling is opgesteld die oplossingen biedt voor u als tickethouder.

Bij deze ticketregeling wordt ingezet op het behouden van de waarde van het ticket en daarmee de waarde voor de cultuursector.

Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat u als tickethouder uw bezoek aan ons theater wilt uitstellen tot onze deuren weer opengaan. Daardoor kan de culturele sector de grote economische klap die hen treft door de coronacrisis opvangen. Dit geeft de sector de ruimte om te werken aan nieuwe producties in de toekomst. Niet alleen de organisatoren, artiesten en podia worden hiermee geholpen, maar juist ook de mensen achter de schermen die deze evenementen mede mogelijk maken zoals decorbouwers, technici, leveranciers, creatieven en andere werknemers en zelfstandigen in de culturele sector.

Theater aan het Vrijthof is druk bezig om te zoeken naar nieuwe data voor de voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden en om praktisch alles voor te bereiden. We proberen zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen, maar helaas zullen ook een aantal voorstellingen geannuleerd moeten worden. Dit is een hele puzzel, die simpelweg tijd kost. Kan een voorstelling niet worden verplaatst of kunt u zelf niet op de alternatieve datum, dan krijgt u de mogelijkheid om het aankoopbedrag van de ticket(s) terug te krijgen in de vorm van een voucher. Uiteraard is er ook begrip voor als u om welke reden dan ook niet van deze regeling gebruik wilt of kunt maken. In dat geval kunt u alsnog uw geld terugvragen.

Landelijk is besloten dat wij u vanaf 28 april op de hoogte zullen brengen en een passend aanbod zullen doen waarmee we u hopelijk weer snel mogen verwelkomen in ons theater.

Tot die tijd doen we het samen even anders.