Lancering theaterseizoen 22-23

Lancering nieuw theaterseizoen 2022-2023

 

Het is zover! Ons nieuwe theaterseizoen 2022–2023 staat in de startblokken. Binnenkort presenteren we met trots ons nieuwe programma, tjokvol gevestigde namen en nieuw talent, grootse en intieme producties, (inter)nationale én lokale top en nog veel meer. Hier vindt u alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop van ons nieuwe aanbod en de nieuwe brochure.


Belangrijke data:

  • Nieuw theaterseizoen op website: wo 1 juni
  • Nieuwe theaterbrochure: eerste week van juni
  • Start abonnementenverkoop: di 7 juni – 10:00 uur
  • Start vrije verkoop: za 11 juni – 10:00 uur

Verkoop abonnementhouders
Vanaf dinsdag 7 juni - 10:00 uur, mogen abonnementhouders met voorrang online tickets bestellen. Wilt u abonnementhouder worden in seizoen 2022-2023? Dat kan! Bestel dan tickets voor minimaal 4 verschillende voorstellingen in het nieuwe seizoen tijdens de abonnementenverkoop. Na het inloggen en afrekenen wordt u automatisch abonnementhouder in seizoen 2022-2023. 

Om het bestellen van kaarten zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, adviseren we u vooraf in te loggen in uw online account. Heeft u nog geen online account in onze theateromgeving? Activeer dan uw account vóór de start van de abonnementenverkoop. Meer uitleg vindt u hier.

Vrije verkoop
Wilt u enkel losse tickets kopen voor een voorstelling, dan kunt u tickets kopen in de vrije verkoop op zaterdag 11 juni 2022 om 10.00 uur.

Seizoenbrochure 2022-2023
Een tijdje terug hebben wij u gevraagd of u in de eerste week van juni de nieuwe seizoensbrochure per post wilt ontvangen. Heeft u dit (nog) niet aan ons doorgegeven? Vraag de nieuwe brochure dan alsnog aan via het online antwoordformulier

Wij wensen u alvast veel keuzeplezier met het nieuwe programma en we kijken er enorm naar uit u in het nieuwe seizoen weer in ons theater te ontvangen.