Festival - Musica Sacra Maastricht

Maas!

2 t/m 5 SEPTEMBER 2021

Tussen 2 en 5 september ben je helemaal op je plek in Maastricht. Samen kijken we terug op het moeilijke jaar dat achter ons ligt en kijken we vooruit naar een nieuwe fase: tijdens MAAS!  vieren we elkaar en het leven.

In de hele binnenstad, Wyck en een aantal omliggende wijken zul je de
Mestreechter Geis weer voelen als nooit tevoren. Samen creëren we een momen voor de stad, een moment om weer samen te zijn, om Maastricht te zijn.

Op elke hoek een verrassing, een ratatouille aan activiteiten en nieuwe energie. Cultuur, sport & gezondheid, onderwijs & educatie, het sociaal-maatschappelijk veld, ondernemers en expats zorgen voor invulling van het lange weekend. Ook worden via MAAS! de krachten gebundeld met o.a. events als Bruis, het PAS festival en Swim to fight Cancer. Zo laten we samen creatief en authentiek Maastricht zien op haar allerbest: lokaal en eigen, met internationale kwaliteit.

MAAS! is een initiatief van Stichting Cultura Mosae, in samenwerking met Stichting Cultuur in Maastricht, Centrummanagement Maastricht
en Gemeente Maastricht.

Theater aan het Vrijthof tijdens MAAS!
Ook Theater aan het Vrijthof doet mee aan MAAS! in Maastricht. Het programma wordt nog bekend gemaakt. Houd onze website en social media in de gaten en mis niets!

 

Meer informatie:

FESTIVALMAAS.NL

F