<Afbeelding (ID 3624) bestaat niet>

Glamourfeest in Maastricht met feel-good musical
Kinky Boots!

Een Ladies Night (26 november), een Limburgse première (27 november) en een expositie van o.a. de Art Shoe Mafia en hippe pumps en schoenen van onder andere musicalster Renée van Wegberg en gedeputeerde Ger Koopmans. Al deze activiteiten worden georganiseerd rondom KINKY BOOTS, de feel-good musical met swingende choreografieën en aanstekelijke nieuwe muziek van wereldster Cyndi Lauper! 

Kinky Boots is wereldwijd een groot succes, stond jarenlang op Broadway en in West End en werd met tal van prijzen overladen. De musical vertelt het hilarische en tegelijk ontroerende verhaal van Charlie die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Dan komt Simon op zijn pad: een als bokser opgevoede man die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. De hoofdrollen worden door niemand minder vervuld dan Vajèn van den Bosch (On your feet, Grease), Naidjim Severina (The Lion King) en Jonathan Demoor (Soldaat van Oranje). Een heerlijke avond uit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn.

Speciale Ladies Night op dinsdag 26 november
Tijdens de avant-première, de dag voor de officiële Limburgse première, vindt er een Kinky Boots Ladies Night plaats. Vanaf 18.30 uur wordt het publiek op de rode loper ontvangen met een gratis glaasje bubbels waarna er naar hartenlust geshopt kan worden op de Ladies Night-markt met de leukste producten. De volgende bedrijven geven acte de présence: Expresso Fashion, Moustache Conceptstore, Cée Concept, Visavie Maastricht, Manu Facta, Berger Lingerie, Villa Trépetie, Priscella’s Mode en Creaties, Joroti en Jolanda Heijnen. Een gevarieerd aanbod op het gebied van mode- en lifestyle en visagie. Natuurlijk is er ook livemuziek van niemand minder dan Lisa Andreina die op dit moment deelneemt aan Belgium’s Got Talent. Om 20.00 uur start de musical waarna in de pauze de standhouders opnieuw klaar staan voor het tweede gedeelte van de Ladies Night. De Ladies Night is gratis maar kan alleen worden bezocht in combinatie met een geldig entreebewijs van Kinky Boots voor de voorstelling van 26 november. Trek vooral je mooiste, gekste en kleurrijkste Kinky Boots aan!

Limburgse première in Maastricht met dragqueens
Deze Limburgse première op woensdag 27 november wordt georganiseerd samen met De Maaspoort Theater & Events (Venlo) en Parkstad Limburg Theaters (Heerlen). Kinky Boots is in Venlo te zien van 2 t/m 5 januari en in Heerlen van 4 t/m 6 februari. Tijdens de Limburgse première worden alle bezoekers vanaf 19.00 uur getrakteerd op een gratis glaasje bubbels. Als special guests zijn 4 dragqueens aanwezig waarmee het publiek op de foto kan: Gigi Love, Obesia Grandé, D.Licious en Amnesia Grandé.

Expositie van hippe schoenen: Shoes You Can’t Refuse
In het kader van Kinky Boots en de schoenenfabriek is er tussen 18 en 27 november tevens een expositie te zien met hippe schoenen, pumps en boots van o.a. gedeputeerde Ger Koopmans, musicalster Renée van Wegberg, Leo Hauben, hoofdredacteur van L1, dragqueen D.Licious en Michaël Daniëls van Hashtag Maastricht. Ook zijn ’spitzen’ te zien van Anna Ol, eerste soliste van Het Nationale Ballet. Hoe leuk is dat! Natuurlijk ontbreekt ook de Art Shoe Mafia uit Maastricht niet. Dit merk presenteert een collectie aantrekkelijke en tegelijkertijd toegankelijke art shoes. Kom kijken naar deze bijzondere en kleurrijke schoenen met ontwerpen van diverse kunstenaars en designers!

Trakteer jezelf op Kinky Boots, de ontroerende feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, die een zegetocht maakte langs de grote theaters in alle wereldsteden. Niet in het minst door de prachtige kostuums, de swingende choreografieën en de fantastische nieuwe songs van wereldster CYNDI LAUPER. Nu eindelijk ook in de Nederlandse theaters en in Limburg! Dus trek je stoute schoenen aan en je glamouroutfit in en kom naar Kinky Boots!

SAY YEAH - SEX IS IN THE HEEL - BE WHO YOU WANNA BE!!!