All-Stars-Jim-Bakkum-Marc-Engelen (1).jpg

All Stars Ladies Night

Alle ‘woman-stars’ opgelet: speciale Ladies Night bij All Stars, de musical

16.11.2018 - Een leuke avond uit met vriendinnen? Bezoek dan All Stars, de musical + Ladies Night. Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. Een musical-comedy over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en onbezorgdheid. Met niemand minder dan Jim Bakkum als Hero en Kees Boot als de coach in de hoofdrol.

All Stars Ladies Night

In navolging op de succesvolle Ladies Night rondom de voorstelling The Full Monty, organiseert Theater aan het Vrijthof op maandag 28 januari een speciale All Stars Ladies Night. Om 18.30 uur staat ons eigen team klaar om u op de rode loper te ontvangen met een welkomstdrankje. Heerlijk de tijd om even bij te kletsen, genieten van live muziek en vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij diverse lokale standhouders in de theaterfoyers.  Aansluitend start om 20.00 uur de musical in de grote zaal.

All Stars de musical

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze tegen de dertig lopen is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

Meer nieuws:
28.01.2020_Hadewych_Doet_De_Dames_-_staand_c_Marc_de_Groot_-web.JPG
29.01.2020_Silent_Comedy_1.jpg
KoKo theatertips januari, februari & maart! Boek vanaf 48uur voor aanvang een van deze voorstellingen voor maar €10,-! Maar wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
MM20_Campagne_Staand_Web_cRobert_Lang_The_Emancipation_of_Judy.jpg
Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden op vrijdag 17 april 2020 in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan namelijk voor de 5e keer uit haar voegen en zet de stad volledig op z'n kop! 13 Art venues - waaronder voor het eerst Theater aan het Vrijthof - brengen op uitzonderlijke wijze de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.
DANSDANSDANS.PNG
Theater aan het Vrijthof biedt een podium voor het beste wat de Nederlandse dans te bieden heeft. Van de grootste gezelschappen tot jonge, talentvolle makers. In januari zijn er drie bijzondere dansvoorstellingen te zien. We hopen u in 2020 te mogen verwelkomen en te verrassen met de beste dans van Nederlandse bodem.
07.12.2019_NDT_2_-_Sierra_Oscar_Foxtrot_Tango_cRahi_Rezvani_online.jpg
Theater aan het Vrijthof biedt een podium voor het beste wat de Nederlandse dans te bieden heeft. Van de grootste gezelschappen tot jonge, talentvolle makers. In december trakteren wij u op de beste dans van Nederlandse bodem. We hopen u te mogen verwelkomen, te verrassen en te raken tijdens de feestmaand.