All-Stars-Jim-Bakkum-Marc-Engelen (1).jpg

All Stars Ladies Night

Alle ‘woman-stars’ opgelet: speciale Ladies Night bij All Stars, de musical

16.11.2018 - Een leuke avond uit met vriendinnen? Bezoek dan All Stars, de musical + Ladies Night. Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. Een musical-comedy over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en onbezorgdheid. Met niemand minder dan Jim Bakkum als Hero en Kees Boot als de coach in de hoofdrol.

All Stars Ladies Night

In navolging op de succesvolle Ladies Night rondom de voorstelling The Full Monty, organiseert Theater aan het Vrijthof op maandag 28 januari een speciale All Stars Ladies Night. Om 18.30 uur staat ons eigen team klaar om u op de rode loper te ontvangen met een welkomstdrankje. Heerlijk de tijd om even bij te kletsen, genieten van live muziek en vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij diverse lokale standhouders in de theaterfoyers.  Aansluitend start om 20.00 uur de musical in de grote zaal.

All Stars de musical

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze tegen de dertig lopen is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

Meer nieuws:
9.jpg
hero_les_mis4.jpg
Les Misérables komt naar Maastricht. De legende is terug! Cameron Mackintosh’s West End musical Les Misérables te zien in Maastricht.
oeverwal2-cuitsn.jpg
ND2022_Gil_Gomes_Leal_atHugo_Thomassen_2190.jpeg
13.10.2022_Ilse_DeLange_-_Rianbow_Flairs_c_Jasper_Abels.jpg
Na vele (inter)nationale hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards komt Ilse DeLange dit najaar terug naar Nederlandse theaters. In haar Theatertour 2022 brengt zij naast nieuwe muziek, veel van haar grote en bekende hits live ten gehore. Ilse DeLange staat op donderdag 13 oktober 2022 in de Papyruszaal. De kaartverkoop start vrijdag 8 april om 10.00 uur via de website van Theater aan het Vrijthof.