W_2W_2.jpg

BIJGEBoekt: Waylon brengt muzikale trip door eigen countrybiografie 

WAYLON MET MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS – TOUR NAAR MAASTRICHT

Waylon gaat vanaf 20 september 2019 het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt Waylon onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een persoonlijk en muzikaal verhaal dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon tijdens een country-avond met zijn ouders en verder gaat langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap. Vrijdag 27 december 2019 komt Waylon naar Theater aan het Vrijthof.  De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Nederland heeft zijn eigen Waylon
De kenner haalt uit de titel de start van de Outlaw movement door Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat al heel lang in hem borrelt en nu zijn podium vindt in het theater. Zijn verhaal begint als jongetje van 8 jaar dat met zijn ouders mee mocht naar een countryavond. Een triviaal moment waarop een grootse reactie volgde. Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep en de liefde voor country. Tijdens My Heroes Have Always Been Cowboys brengt Waylon zijn eigen countrybiografie in een prachtige muzikale reis langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap.

Waylon naar Maastricht
Op vrijdag 27 december 2019 is Waylon met zijn nieuwe theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Meer nieuws:
28.01.2020_Hadewych_Doet_De_Dames_-_staand_c_Marc_de_Groot_-web.JPG
29.01.2020_Silent_Comedy_1.jpg
KoKo theatertips januari, februari & maart! Boek vanaf 48uur voor aanvang een van deze voorstellingen voor maar €10,-! Maar wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
MM20_Campagne_Staand_Web_cRobert_Lang_The_Emancipation_of_Judy.jpg
Het belooft een spectaculaire Art Night Out te worden op vrijdag 17 april 2020 in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan namelijk voor de 5e keer uit haar voegen en zet de stad volledig op z'n kop! 13 Art venues - waaronder voor het eerst Theater aan het Vrijthof - brengen op uitzonderlijke wijze de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.
DANSDANSDANS.PNG
Theater aan het Vrijthof biedt een podium voor het beste wat de Nederlandse dans te bieden heeft. Van de grootste gezelschappen tot jonge, talentvolle makers. In januari zijn er drie bijzondere dansvoorstellingen te zien. We hopen u in 2020 te mogen verwelkomen en te verrassen met de beste dans van Nederlandse bodem.
07.12.2019_NDT_2_-_Sierra_Oscar_Foxtrot_Tango_cRahi_Rezvani_online.jpg
Theater aan het Vrijthof biedt een podium voor het beste wat de Nederlandse dans te bieden heeft. Van de grootste gezelschappen tot jonge, talentvolle makers. In december trakteren wij u op de beste dans van Nederlandse bodem. We hopen u te mogen verwelkomen, te verrassen en te raken tijdens de feestmaand.