W_2W_2.jpg

BIJGEBoekt: Waylon brengt muzikale trip door eigen countrybiografie 

WAYLON MET MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS – TOUR NAAR MAASTRICHT

Waylon gaat vanaf 20 september 2019 het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt Waylon onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een persoonlijk en muzikaal verhaal dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon tijdens een country-avond met zijn ouders en verder gaat langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap. Vrijdag 27 december 2019 komt Waylon naar Theater aan het Vrijthof.  De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Nederland heeft zijn eigen Waylon
De kenner haalt uit de titel de start van de Outlaw movement door Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat al heel lang in hem borrelt en nu zijn podium vindt in het theater. Zijn verhaal begint als jongetje van 8 jaar dat met zijn ouders mee mocht naar een countryavond. Een triviaal moment waarop een grootse reactie volgde. Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep en de liefde voor country. Tijdens My Heroes Have Always Been Cowboys brengt Waylon zijn eigen countrybiografie in een prachtige muzikale reis langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap.

Waylon naar Maastricht
Op vrijdag 27 december 2019 is Waylon met zijn nieuwe theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Meer nieuws:
Kinky_Boots_640_foto_Roy_Beusker.jpg
Een Ladies Night (26 november), een Limburgse première (27 november) en een expositie van o.a. de Art Shoe Mafia en hippe pumps en schoenen van onder andere musicalster Renée van Wegberg en gedeputeerde Ger Koopmans. Al deze activiteiten worden georganiseerd rondom KINKY BOOTS, de feel-good musical met swingende choreografieën en aanstekelijke nieuwe muziek van wereldster Cyndi Lauper! Deze ultieme internationale Broadway-hit komt van 26 november t/m 1 december als eerste in Limburg naar Theater aan het Vrijthof in Maastricht!
SO_Franklin_2.jpg
Officiële opening tentoonstelling Zwarte Bevrijders: Afro-Amerikaanse soldaten in Nederland op zondag 1 december.
Mestreechs_Volleks_Tejater_-_Oliver.jpg
’t Mestreechs Volleks Tejater heeft de rechten verworven van de West End-versie van Oliver! ’t Mestreechs Volleks Tejater zoekt jonge theatertalenten tussen 8 en 12 jaar! Kun jij toneelspelen, zingen en dansen? Heb jij altijd al eens op het toneel willen staan? Dan is dit jouw kans!
Hadewych_en_Beppie.jpg
’t Mestreechs Volleks Tejater heeft de rechten verworven van de West End-versie van Oliver! ’t Mestreechs Volleks Tejater zoekt jonge theatertalenten tussen 8 en 12 jaar! Kun jij toneelspelen, zingen en dansen? Heb jij altijd al eens op het toneel willen staan? Dan is dit jouw kans!
Hermans_en_Sluysmans_winnen_prijs.png
De Inspiratieprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg is dit jaar voor Servé Hermans en Michel Sluysmans van Toneelgroep Maastricht. Ze ontvangen de prijs op 21 november in de Feestzaal van het Gouvernement in Maastricht uit handen van Theo Bovens, Commissaris van de Koning en voorzitter van het Cultuurfonds Limburg.