<Afbeelding (ID 1894) bestaat niet>

BIJGEBoekt: Waylon brengt muzikale trip door eigen countrybiografie 

WAYLON MET MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS – TOUR NAAR MAASTRICHT

Waylon gaat vanaf 20 september 2019 het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt Waylon onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een persoonlijk en muzikaal verhaal dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon tijdens een country-avond met zijn ouders en verder gaat langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap. Vrijdag 27 december 2019 komt Waylon naar Theater aan het Vrijthof.  De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Nederland heeft zijn eigen Waylon
De kenner haalt uit de titel de start van de Outlaw movement door Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat al heel lang in hem borrelt en nu zijn podium vindt in het theater. Zijn verhaal begint als jongetje van 8 jaar dat met zijn ouders mee mocht naar een countryavond. Een triviaal moment waarop een grootse reactie volgde. Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep en de liefde voor country. Tijdens My Heroes Have Always Been Cowboys brengt Waylon zijn eigen countrybiografie in een prachtige muzikale reis langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap.

Waylon naar Maastricht
Op vrijdag 27 december 2019 is Waylon met zijn nieuwe theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Meer nieuws:
Knipsel.PNG
Barbara Pravi komt terug naar de Nederlandse theaters! Na een jaar afwezigheid is de Franse chanteuse terug met de nieuwe singles Bravo en Marianne én een nieuw album dat in het najaar van 2024 verschijnt. Barbara Pravi is op zondag 9 februari 2024 met haar Theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start donderdag 14 maart om 12.00 uur.
20.04.2025_Philippe_Geubels_-_Geubels_gaat_in_bad_-_c_Johannes_Vande_Voorde.jpg
Deze week start de kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van cabaretier Philippe Geubels. De Vlaamse komiek is zelden in Nederlandse theaters te zien en komt met zijn exclusieve theatertour Geubels gaat in bad naar Maastricht. Op 20 april 2024 is Theater aan het Vrijthof het decor voor de opnames van de Nederlandse televisieregistratie van deze voorstelling.
Oxygen.png
Het Maastrichtse urban dansgezelschap Oxygen van Jennifer Romen is tijdelijk ingetrokken in Theater aan het Vrijthof. Concreet betekent dit dat Oxygen de ruimtes aan de Statenstraat in gebruik neemt en de rol van artist in residence vervult. Ook Oxygen Academy of Dance vestigt zich in het theatergebouw. Theater aan het Vrijthof biedt met deze samenwerking regionaal talent de kans om zich verder te ontwikkelen.
Andre_Rieu_Vrijthof_Maastricht_20220707_2099.jpg
Traditiegetrouw spelen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest elke zomer een reeks concerten op het romantische Vrijthof in Maastricht. Theater aan het Vrijthof biedt elk jaar een speciaal arrangement aan op ons mooie terras, waarmee uw bezoek aan deze legendarische concerten een complete avond uit wordt.
25.10.2024_t_Mestreechs_Volleks_Tejater_Tsjittie_Thumbnail.png
Succesmusical Chitty Chitty Bang Bang in Maastrichts jasje