W_2W_2.jpg

BIJGEBoekt: Waylon brengt muzikale trip door eigen countrybiografie 

WAYLON MET MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS – TOUR NAAR MAASTRICHT

Waylon gaat vanaf 20 september 2019 het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt Waylon onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een persoonlijk en muzikaal verhaal dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon tijdens een country-avond met zijn ouders en verder gaat langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap. Vrijdag 27 december 2019 komt Waylon naar Theater aan het Vrijthof.  De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Nederland heeft zijn eigen Waylon
De kenner haalt uit de titel de start van de Outlaw movement door Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat al heel lang in hem borrelt en nu zijn podium vindt in het theater. Zijn verhaal begint als jongetje van 8 jaar dat met zijn ouders mee mocht naar een countryavond. Een triviaal moment waarop een grootse reactie volgde. Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep en de liefde voor country. Tijdens My Heroes Have Always Been Cowboys brengt Waylon zijn eigen countrybiografie in een prachtige muzikale reis langs Mount Rushmore, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville. Zijn muzikale reis gaat in de tweede helft van het concert verder met een terugblik op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, de roots met The Common Linnets en zijn ervaringen van zijn nieuwe vaderschap.

Waylon naar Maastricht
Op vrijdag 27 december 2019 is Waylon met zijn nieuwe theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start vrijdag 8 maart 2019 om 10.00 uur.

Meer nieuws:
Op zondag 2 juni vindt het laatste concert plaats in de eenjarige reeks ‘Muziek in het Bonnefanten’, een initiatief van Theater aan het Vrijthof en het Bonnefantenmuseum. Ter afsluiting van deze reeks van 6 concerten presenteert Theater aan het Vrijthof samen met het Bonnefantenmuseum dit gratis toegankelijk concert.
Bloedbanden_2018_at_E._Langens.jpg
Heb jij ooit mee willen doen aan een festival? Wil jij schitteren op een bijzondere locatie in Maastricht? Wil jij, samen met jouw familie, vrienden of huisgenoten leren dansen van een echte danscoach? Dan zoekt de Nederlandse Dansdagen jou!
8R7A6577.jpg
Interview_Paul_van_Vliet_c_Frank_Jansen.jpg
13.10.2019_-_NIEUW_Johnny_de_Mol.jpg