<Afbeelding (ID 691) bestaat niet>

Spoedcursus rijk worden voor kinderen

Bij ING bank Maastricht

30.11.2018 - Op zaterdag 5 januari 2019 presenteren Theater aan het Vrijthof en ING bank Maastricht voorafgaand aan de voorstelling De Vrekkin 8+ van NTjong een spoedcursus ‘rijk worden’ in de bank. Om deel te nemen aan dit programma kunnen tickets voor de voorstelling geupgrade worden naar ‘gouden tickets’. Op het programma staat een videocollege rond het onderwerp ‘Hoe word ik Miljonair? (en word ik dan gelukkig)?’ en een kijkje achter de schermen van de bank. Er zijn 45 ‘upgrades’ naar een ‘gouden ticket’ beschikbaar.

TEDx voor kinderen en een kijkje bij de kluis van ING

Voorafgaand aan de voorstelling De Vrekkin 8+ in Theater aan het Vrijthof kunnen kinderen en hun ouders/begeleiders een bezoek brengen aan ING bank Vrijthof. Een docent van NTjong zal hier een videocollege geven, genaamd ‘Hoe word ik Miljonair? (en word ik dan gelukkig?)’. Thema’s die tijdens het videocollege behandeld worden, zijn: de waarde van spullen, de werking van familiestructuren en of liefde uit te drukken is in geld. Na afloop van het videocollege zullen de kinderen en hun ouders/begeleiders worden meegenomen voor een kijkje achter de schermen bij de bank, met als hoogtepunt een uniek kijkje bij de kluis.

Waan je in een wereld vol rijkdom en luxe

Na afloop van het voorprogramma vertrekken de kinderen en hun ouders/begeleiders naar Theater aan het Vrijthof, waar ze als ware celebrities worden ontvangen. Ze betreden het theater in stijl via de rode loper, kunnen op de foto als een echte celebrity en worden  ontvangen met échte (alcoholvrije) kinderbubbels. Daarna vervolgen ze hun weg naar de theaterzaal waar om 19.30 uur De Vrekkin 8+ zal beginnen.

Meer nieuws:
Knipsel.PNG
Barbara Pravi komt terug naar de Nederlandse theaters! Na een jaar afwezigheid is de Franse chanteuse terug met de nieuwe singles Bravo en Marianne én een nieuw album dat in het najaar van 2024 verschijnt. Barbara Pravi is op zondag 9 februari 2024 met haar Theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start donderdag 14 maart om 12.00 uur.
20.04.2025_Philippe_Geubels_-_Geubels_gaat_in_bad_-_c_Johannes_Vande_Voorde.jpg
Deze week start de kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van cabaretier Philippe Geubels. De Vlaamse komiek is zelden in Nederlandse theaters te zien en komt met zijn exclusieve theatertour Geubels gaat in bad naar Maastricht. Op 20 april 2024 is Theater aan het Vrijthof het decor voor de opnames van de Nederlandse televisieregistratie van deze voorstelling.
Oxygen.png
Het Maastrichtse urban dansgezelschap Oxygen van Jennifer Romen is tijdelijk ingetrokken in Theater aan het Vrijthof. Concreet betekent dit dat Oxygen de ruimtes aan de Statenstraat in gebruik neemt en de rol van artist in residence vervult. Ook Oxygen Academy of Dance vestigt zich in het theatergebouw. Theater aan het Vrijthof biedt met deze samenwerking regionaal talent de kans om zich verder te ontwikkelen.
Andre_Rieu_Vrijthof_Maastricht_20220707_2099.jpg
Traditiegetrouw spelen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest elke zomer een reeks concerten op het romantische Vrijthof in Maastricht. Theater aan het Vrijthof biedt elk jaar een speciaal arrangement aan op ons mooie terras, waarmee uw bezoek aan deze legendarische concerten een complete avond uit wordt.
25.10.2024_t_Mestreechs_Volleks_Tejater_Tsjittie_Thumbnail.png
Succesmusical Chitty Chitty Bang Bang in Maastrichts jasje