AINSI

 

Het Theater aan het Vrijthof programmeert een groot gedeelte van haar dans, theater en jazzconcerten in AINSI, gelegen in het voormalige verpakkingsgebouw Noord van cementfabrikant ENCI aan de Lage Kanaaldijk 112-113 .

 

Over AINSI

De letters van AINSI staan symbool voor de opdracht aan AINSI: Art-Industry-Nature-Society-Innovation.

Als multidisciplinair gebouw functioneert het voormalig industrieel complex aan de Maas als verzamelplaats voor Creatieve Industrie in Maastricht en regio.

 

De verpakkingsgebouwen zijn een ontwerp van de architect Peutz en deels opgetrokken in vakwerkbouw van beton en baksteen. De derde verdieping van het betonnen gebouw dateert uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. Eind 2005 heeft de RCE de gebouwen gekwalificeerd als rijksmonumentwaardig. 

AINSI ligt aan de voet van de Sint Pietersberg en aan de oevers van de Maas, op ca. 10 minuten fietsen van het centrum van Maastricht.

 


 

TheaterShuttle AINSI

Geen zin om te fietsen? Of geen vervoer? Bij avondvoorstellingen in AINSI biedt het theater de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. U boekt uw heen- en terugrit op de voorstellingspagina van de betreffende voorstelling. meer info »


 

Programma AINSI 

 

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------