De keuze van 

ERIK STEVENS

Beste Erik,
Eigenlijk heb je nog steeds niet kunnen uitpakken in het theater. Steeds worden er beperkende maatregelen op ons beider pad gestrooid. Maar wat in het vat ligt verzuurt niet, is zeker in dit verband een toepasselijke uitdrukking. Wel heb je nu al 2 zomers een geweldig smakelijk pop-up concept neergezet in ons prachtige Limburgse Heuvelland en ik verheug me op de volgende. Kan ik al reserveren? ;-)
Voor nu zou ik je graag willen vragen een keuze te maken uit ons menu. De ingrediënten liggen klaar, als jij er nu eens een mooi 5-gangen maaltijd van zou kunnen samenstellen?
We zijn benieuwd.
 
"Bedankt voor de mail, ik voel me vereerd! Leuk dat jullie aan mij denken.
En ja, in zekere zin is het samenstellen van een seizoensprogrammering vergelijkbaar met het samenstellen van een menu. Zoals jullie de diverse genres met haar specifieke ingrediënten afstemmen in een theaterseizoen zo stem ik de ingrediënten van een meergangen-diner af van amuse tot toetje. En dat vereist vakmanschap en een goed ingespeeld team."

07.12.2021 Dolf Jansen - Oudejaars 2021 (c) Hanna Snijder (2).jpg

DOLF JANSEN

OUDEJAARS 2021 - HET JANSEN VACCIN


"Aldus, laat ik beginnen met een smakelijke binnenkomer: Een amuse is om de zintuigen te prikkelen, en dat doet deze titel zeker: Het Jansen Vaccin. Benieuwd wat Dolf Jansen kan bijdragen in deze voor ons allemaal moeilijke tijden! Een avond cabaret is voor mij persoonlijk ook favoriet, dus ik maak graag een afspraak."

> MEER INFo

10.12.2020 NickenSimon2018ZW-WEB.png

NICK & SIMON

& GARFUNKEL


"Als voorgerecht dien ik op: Nick & Simon & Garfunkel, muziek van ver voor mijn tijd, maar wel mee opgegroeid, vroeger door m'n vader in de auto grijsgedraaid dus allemaal erg herkenbare nummers. Ik kijk er naar uit!"

> MEER INFo

09.01.2022 Nijntje de musical (c) in illustratie verm. verplicht (3).jpg

NIJNTJE

DE MUSICAL


"Een fijn tussengerecht, is Nijntje de musical! Met m'n dochter Elke (3) ben ik een tijdje geleden naar Nijntje geweest, ze komt er niet over uitgepraat en vraagt ongeveer dagelijks wanneer we weer gaan. Dus onder de kerstboom krijgt Elke weer een kaartje voor Nijntje. Eigenlijk dubbel plezier, naast een leuke dag met de kinderen is het ook leuk om ze op jonge leeftijd al kennis te laten maken met het theater."

> MEER INFo

25.04.2022 Rowwen Heze, (c) HP v Velthoven.jpg

ROWWEN HÈZE

HET WAS EEN KWESTIE VAN GEDULD


"In een meergangen-diner moet uiteraard een stevig hoofdgerecht: Rowwen Hèze. Voor 2020 had ik al kaartjes maar helaas. Hopelijk kunnen we komende april eindelijk gaan. Het mooie van Rowwen Hèze vind ik dat de muziek in je moederstaal je toch net iets meer raakt. De vaak subtiele teksten en woordspelingen komen dan voelbaar binnen."

> MEER INFo

04.06.2022 Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden -1371 2019.jpg

KONINGKLIJKE HARMONIE SAINTE CÉCILE EIJSDEN
PINKSTERCONCERT: PALETTE MUSICALE


"En als trotse Eijsdenaar kan het Pinksterconcert van 'de Roej' natuurlijk niet ontbreken. Steeds weer als de harmonie door de straten van Eijsden trekt of voorafgaand aan een concert van Rieu langs het theater dan geeft me dat 'hoondervel'. En een concert in de grote zaal van het theater is natuurlijk ook prachtig! Een fantastisch toetje aan het einde van jullie seizoen!"

> MEER INFo

"En nu maar hopen dat de persconferentie  van vrijdagavond niet heel slecht nieuws brengt..."