De keuze van 

SINTERKLAAS

Dag Sinterklaas,
Het verheugt ons dat u weer in Nederland bent. Want ook al kleuren we donkerrood en was uw intocht hier en daar geannuleerd, uw intocht in Maastricht was groots en de kinderen maken zich op voor een mooi feest ter gelegenheid van uw verjaardag. De Stoomboot met de pakjes is er gelukkig ook én de theaters mogen open blijven! Het belooft een prachtig kinderfeest te worden.
Theater aan het Vrijthof heeft een mooie feestdagenprogrammering en inmiddels ook een prachtige familie en jeugdbrochure van al dat lekkers gemaakt. Die bieden wij u graag aan. Daarnaast, als verjaardagspresentje van ons aan u, nodigen wij u graag uit bij een voorstelling naar keuze. Als u alvast eens een verlanglijstje opstelt? Uiteraard mag u een Piet meenemen.
Wij zijn benieuwd!

"Beste vrienden van Theater aan het Vrijthof,
Ik ben ontzettend blij om weer in Maastricht te zijn en nog blijer dat de theaters open mogen blijven. En wat hebben jullie een mooie familie- en jeugdbrochure samengesteld. Die past vast mooi in de schoentjes.
Jammer genoeg heb ik het heel druk de komende weken maar ik heb in jullie prachtige brochure zitten lezen en dat was al puur genieten. Wat een prachtige voorstellingen voor jong en oud en voor ieder wat wils. Nou, dat worden heel wat ‘heerlijke avondjes'!
Samen met mijn hoofd- en cultuurpiet zijn we het er over eens, dat als we de tijd er voor hadden, we zeker naar de onderstaande voorstellingen willen gaan kijken.
Beste mensen in Maastricht en omgeving, ik ben blij dat we mijn verjaardag dit jaar gezamenlijk kunnen en mogen vieren en verheug me op de komende weken in Nederland. Wees lief voor elkaar!
De Sint"

27.11.2021 Ton Meijer - Aadje piraatje viert Sinterklaasfeest 4+.jpg

TON MEIJER

AADJE PIRAATJE VIERT SINTERKLAASFEEST


"Hoofdpiet, die zich soms op de Stoomboot ook een beetje Piraat voelt, is helemaal enthousiast en wil die middag vrij hebben om naar Kumulus te gaan, waar hij ongetwijfeld vele kindertjes zal aantreffen. Gezellig."

> MEER INFo

09.01.2020 The Analogues - Abbey Road (c) Michel Mees.jpg

THE ANALOGUES

LET IT BE


"Als fan van de Beatles, en ja beste mensen dat was en is Sinterklaas toch ook een beetje, moet je deze band gehoord hebben. Geweldig hoe dicht zij in de buurt komen van de echte Beatles-sound. Wat een feest zo vlak voor mijn verjaardag!"

> MEER INFo

FOLKÅ ©Rahi Rezvani_online_8.jpg

NDT 2

THE PLAY BETWEEN


"Altijd weer fascinerend. De Sint kan echt genieten van dans en ballet en dan moet je toch zeker het Nederlands Danstheater zien. Ik ga proberen mijn terugreis een paar dagen uit te stellen."

> MEER INFo

28.12.2020 TITANIC_HRrgb-kopie.jpg

TITANIC DE MUSICAL


"Al ben ik dan weer in Spanje, ik ben erg benieuwd naar de nieuwe versie van deze top musical. Nu hebben wij nog nooit op al onze reizen vanuit Spanje naar Nederland en terug een ijsberg gezien, ik krijg toch steeds een knoop in mijn buik als ik over de Titanic lees, de film of musical zie.

> MEER INFo

04.03.2022 TGM Een meeuw Thijs Römer foto Stephan Vanfleteren.jpg
13.04.2022 philzuid (campagnebeeld) - Matthaus-Passion 2022.jpg

"Tja, en dan alweer mijn laatste keuze, dat is een moeilijke maar Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn, als hij niet zou proberen van beide heerlijke avondjes te genieten."

 

Toneelgroep Maastricht 
EEN MEEUW

"Sinterklaas ziet op zijn stoomboot reizen heel vaak meeuwen. Dit is echter wel een hele mooie in een bewerking van Ilja Leonard Pfeijffer en de Gouden Kalf winnaar Michel Sluysmans." 

> meer info

 

En/of: 
 

 

philharmonie zuidnederland 
BACHS MATTHEÜS-PASSION

"Pasen is voor mij niet compleet zonder de Matthäus-Passion, daar moet ik dus absoluut naar toe."

 

> MEER INFo