De keuze van ...

HANS CORNELISSEN

Artistiek directeur van De Graaf & Cornelissen Entertainment, Hans Cornelissen deelt met u naar welke voorstellingen hij in seizoen 2019-2020 uitkijkt. Het is een mooie bonte verzameling geworden: van een voorstelling gebaseerd op zijn favoriete film tot een broadway hit die hij eerder op West End zag, en van een kerstconcert door een mannenkoor tot een musical op hoge hakken!

Het Hout ITA

DANGEROUS LIAISONS

TSJITSKE REIDINGA,
MARK RIETMAN E.A.

13 JUNI 2020

Een van mijn favoriete films en toneelstukken. Een fascinerend verhaal over verleiding en manipulatie. De rollen van John Malkovich, Michelle Pfeiffer en Glenn Close in de filmversie uit 1988  staan op mijn netvlies gebrand.
Deze nieuwe toneelbewerking wordt aangekondigd als eigentijds, rauw en geestig met Mark Rietman in een van de hoofdrollen. Ik vind hem de absolute top, dus voor mij zijn dat veel ingrediënten voor een geweldige toneelavond.

> MEER INFo en TICKETS

 

 

kINKY bOOTS

KINKY BOOTS

VAJÈN VAN DEN BOSCH, NAIDJIM SAVERINA, E.A.

26 NOVEMBER T/M 1 DECEMBER 2019

Een feel-good hit op hakken, deze voor Nederland nieuwe musical. Een internationaal succes dat in Londen en New York werd onderscheiden met vele awards. Een hilarisch, brutaal en ontroerend verhaal over durven zijn wie je bent. Met swingende choreografieën en nieuwe muziek van wereldster Cyndi Lauper. Ik zag deze show drie jaar geleden op West End. Zelden ben ik met zo’n lekker gevoel en zo vol energie uit een musicalvoorstelling gekomen. Het is een beetje preken voor eigen parochie, maar dit is echt Broadway om de hoek!

> MEER INFo en TICKETS

 

 

ROB DE NIJS

ROB DE NIJS

60 JAAR ARTIEST

12 JUNI 2020

Rob de Nijs 60 jaar artiest. Dat mag je uniek noemen. Een van de legendarische tieneridolen uit de jaren zestig staat nog steeds aan de top. Met ups en downs heeft hij 6 decennia lang zijn stempel gedrukt op het Nederlandse lied. Toeval wil dat ons productiehuis ook in dit seizoen de nieuwe musical ‘Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee’ brengt. Een venijnige schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltoer waarin het repertoire van Rob de Nijs ruim vertegenwoordigd zal zijn. Mallebabbe, Het werd zomer, Banger hart, Ritme van de regen en Jan Klaassen de trompetter zijn allemaal evergreens die ik graag nog een keer hoor vertolkt door de ‘meester’.

> MEER INFo en TICKETS


 

Mastreechter Staar

MASTREECHTER STAAR

KERSTCONCERT 2019

26 DECEMBER 2019

Dit legendarische mannenkoor op kerstvond in Maastricht. Wat wil een mens nog meer, dan zo’n kerstconcert aan het Vrijthof? Ik houd er gewoon van. Sommige tradities moet je koesteren en dit is er zo een. Al in mijn vroege jeugd kwam ik er mee in aanraking, omdat mijn ouders de platen draaiden, met name rond de kerst.Eigenlijk moet ik op kerstavond in Maastricht zijn.

> MEER INFo en TICKETS

 

 

 

Steef de Jong

STEEF DE JONG

SISY BOY

9 & 10 APRIL 2020

Steef de Jong heb ik nog nooit gezien, maar dat wil ik wel. Het geheel intrigeert me. Een jonge artiest die een fascinatie blijkt te hebben voor een genre dat behoorlijk in de verdrukking zit: Operette. In deze voorstelling combineert hij dat met een andere fascinatie, namelijk die voor zijn grote inspiratiebron keizerin Elisabeth, beter bekend als Sisi. In reacties op zijn vorige programma heeft men het over operette, karton en een uiterst aimabele podiumpresentatie. Kortom het lijkt me anders, verrassend en eigen. Ik ben gewoon nieuwgierig.

> MEER INFo en TICKETS