Bezoek Maastricht

Maak uw bezoek aan Maastricht compleet en combineer uw theaterbezoek met een van de vele bijzonderheden die Maastricht te bieden heeft. Wij zetten een aantal interessante highlights voor u op een rijtje.

Het Bonnefanten Museum toont een prachtige tentoonstelling over David Lynch en bij het Natuurhistorisch Museum stellen ze de 'ENCI-walvis' centraal met de tentoonstelling walvis. Hier maak je kennis met de prehistorische ‘ENCI-walvis’, zijn hedendaagse soortgenoten en de leefwereld van deze giganten.

De restaurants zetten de terrassen weer buiten en op de menuborden worden de wildmenu’s vervangen door Asperges en Zomerse salades. Misschien wist u wel dat Maastricht op het gebied van horecadichtheid koploper in ons land is: per inwoner zijn hier de meeste restaurants te vinden. Het is dan ook niet vreemd dat onze collega’s ook graag genieten van het rijke gastronomische aanbod. Nog mooier is dat ze hun hidden gems graag met jullie willen delen. U merkt het eigenlijk al: als u onze stad wil beleven, heeft u aan één dag eigenlijk niet genoeg. Gelukkig zijn er genoeg prachtige hotels en Bed & Breakfasts in onze stad te vinden, waar u zich onder de sterren waant. Breidt uw voorstellingsbezoek dus gerust uit en geniet van het Maastrichtse leven.
 

Museum en Theater 

Actief en Theater

Cultuur en Theater  

Tap en Theater 

Tour en Theater 

Kind en Theater

15.09.2017_MSM_Divers_HugoThomassen_VVV maastricht 4990.jpg