12.12.2020 Rob de Nijs - Het is Mooi geweest - foto 2 (c) Jaap Reedijk.jpg


Afscheidsconcert Rob de Nijs in M-theater

'Het is mooi geweest'

Na een indrukwekkende muzikale carrière van meer dan 60 jaar neemt Rob de Nijs afscheid met zijn laatste concert:
‘Het is mooi geweest’

Na meer dan 60 jaar ziet het er naar uit dat het doek definitief gaat vallen voor de volgens velen meest pure zanger van de lage landen. Nadat vorig jaar de ziekte van Parkinson bij Rob de Nijs werd vastgesteld, mag het een wonder heten dat zijn stem hier zeker niet onder te lijden heeft. Zijn enorme muzikale drive en liefde voor het vak heeft hem zelfs nog uitgedaagd om in de herfst van zijn carrière een aantal schitterde nieuwe liedjes op te nemen.

De mooiste daarvan zullen in zijn laatste theaterconcert Het is Mooi geweest worden vertolkt. Alle grote hits en klassiekers zullen nog één keer de revue passeren. Voor het publiek nog een laatste kans om daarbij aanwezig te zijn. Voor zijn afscheidsconcert komt Rob de Nijs op zaterdag 12 december 2020 speciaal naar het M-theater in Maastricht. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 10 september via Theater aan het Vrijthof.

Rob de Nijs geeft optredens in Scala Utrecht, 013 in Tilburg en M-theater Maastricht
Al meer dan 55 jaar is hij een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek. Een oeuvre met tientallen hit-noteringen en een van de meest succesvolle artiesten van Nederland. De éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat in zijn afscheidsconcert alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers, maar ook nieuwe nummers de revue zullen passeren. Rob de Nijs zal dit najaar optredens geven in het Scala Theater Utrecht, Poppodium 013 in Tilburg en het M-theater Maastricht. (initiatief van Theater aan het Vrijthof en MECC Maastricht)