Theater_aan_het_Vrijthof_Hugo_Thomassen6.png

nieuw theaterseizoen kaartverkoop gestart

 

Met afstand wordt dit seizoen het meest bijzondere theaterseizoen. Een seizoen dat ons nog lang zal bijblijven en waarover u over een aantal jaar zegt: ‘Weet je nog… je had er bij moeten zijn.’ De afgelopen tijd hebben gezelschappen en artiesten nieuwe programma’s gemaakt en aangepast aan de mogelijkheden van de tijd. Tegelijkertijd ontstonden nieuwe creatieve concepten en troffen we als theater alle mogelijke voorbereidingen om ervoor te zorgen dat er ook aankomend seizoen, op veilige afstand, genoten kan worden van al het moois dat onze artiesten en gezelschappen te bieden hebben. Want ze staan er nog… ook voor minder publiek.

Seizoen opgesplitst in 2 delen
Vanwege de 1,5 meter maatregelen in het theater splitsen we het seizoen 2020-2021 op in twee delen: vanaf september tot en met december 2020 en van januari tot en met juni 2021. We lanceren het programma kort van tevoren, om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de corona-maatregelen die dan gelden. Er zijn dus twee voorverkoop-momenten. Op onze website vindt u het theaterprogramma dat gespeeld wordt binnen de 1,5 meter maatregelen tot en met december 2020 en tevens enkele inhaalvoorstellingen die plaatsvinden na december 2020.

Theaterbrochure
Abonnementhouders ontvingen als eerste de nieuwe theaterbrochure sept-dec 2020. Dit is na de lancering van het programma op onze website. Niet abonnementhouders ontvangen de nieuwe theaterbrochure na de start kaartverkoop als naslagwerk.

Bekijk onze online brochure

Abonnementhouders
Omdat dit seizoen een uitzonderlijk seizoen is en niet in één keer gepresenteerd wordt, geldt er voor abonnementhouders geen minimumaantal voorstellingen dat besteld dient te worden. U bent dit jaar abonnementhouders als u in seizoen 2019-2020 minimaal vier voorstellingen hebt besteld.

Account activeren
Theater aan het Vrijthof heeft afgelopen maanden een nieuw ticketsysteem uitgerold, zodat u nog gemakkelijker tickets kan bestellen. Heeft u in het verleden al een account bij ons aangemaakt of online tickets besteld? Dan dient u eenmalig uw account te activeren in ons nieuwe systeem. Alle accounthouders zijn daar in juli per mail over geïnformeerd. Heeft u uw account nog niet geactiveerd, dan kunt u dat alsnog doen via onze website. Activeer uw account voor de start kaartverkoop. Bij vragen bekijk hier het stappenplan of neem contact op met onze UITbalie. ([email protected] of t. 043 350 55 55)