Nederlandse Dansdagen 2018

10 t/m 14 oktober »

 

Festival de Nederlandse Dansdagen beleeft dit jaar zijn 21e editie. Van woensdag 10 t/m zondag 14 oktober haalt het festival de top van de Nederlandse dans naar Maastricht. Van moderne dans tot klassiek ballet en van urban dance tot performance art tot dans voor een jong publiek. Dit jaar presenteert het festival in vijf dagen een explosie aan premières, previews en spraakmakende voorstellingen van grootmeester en talent. Elk jaar komt er één festivaldag bij, met als doel: één hele week dans in 2020 in een ongekende diversiteit die in Limburg alleen tijdens De Nederlandse Dansdagen te zien is.

 

Verrassende locaties

Beleef, ontdek én dans zelf. Op unieke en ook onverwachte locaties in Maastricht programmeert Festival de Nederlandse Dansdagen voorstellingen, open studio’s, masterclasses, interviews, films en warming­ups. Het festival is vijf dagen lang het centrum van de internationaal geroemde Nederlandse dans. De plek waar publiek, dans­ professionals, journalisten en beleidsmakers uit Nederland en Europa elkaar ontmoeten. Met Theater aan het Vrijthof als bruisend festivalhart.

 


  

De kaartverkoop start op 15 augustus

De kaartverkoop voor het gehele festivalprogramma start op 15 augustus. Abonnementhouders van Theater aan het Vrijthof en Vrienden van de Nederlandse Dansdagen hebben voorrang en kunnen al vanaf 8 augustus kaarten kopen. Het volledige festivalprogramma wordt tevens in augustus bekend gemaakt.

Dans

WArd/waRD – Ann Van den Broek
€ 27,50
do 11 okt 2018 / 20:30 uur
WArd/waRD – Ann Van den Broek
Blueprint on Memory (Wereldpremière)
lees verder »
Dans

Festival de Nederlandse Dansdagen
€ 47,50
vr 12 okt 2018 / 20:30 uur
Festival de Nederlandse Dansdagen
Het Nederlandse Dansdagen Gala
lees verder »
Dans

Festival de Nederlandse Dansdagen
€ 40,00
za 13 okt 2018 / 20:30 uur
Festival de Nederlandse Dansdagen
Het Nederlandse Dansdagen Feest
lees verder »
Familie en jeugd

Dadodans
€ 11,00
zo 14 okt 2018 / 11:00 uur
Dadodans
Papier 3+
lees verder »
Familie en jeugd

Cie. Woest
€ 11,00
zo 14 okt 2018 / 14:00 uur
Cie. Woest
Balancing Bodies 8+
lees verder »
- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------