Via de UITbalie koopt u kaarten. Wij zijn open van maandag t/m zaterdag, van 12.00 tot 18.00 uur.


  • Bij voorstellingen op zon- en feestdagen geopend vanaf één uur voor aanvang*  

  • Online kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week kaarten bestellen via onze website.Feestdagen

Theater aan het Vrijthof is gesloten op eerste en tweede kerstdag, nieuwjaarsdag, carnaval (vr 1 maart 2019 t/m wo 6 maart 2019), paasmaan­dag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en pinkster­ maandag.

 

Verbouwing theaterzaal

Theater aan het Vrijthof staat aan de vooravond van de verbouwing fase twee. Afgelopen zomer werden alle kleedkamers, sanitaire voorzieningen en het artiestencafé volledig gerenoveerd en vernieuwd. Vanaf juni 2018 is het de beurt aan de Papyruszaal, de grote theaterzaal van het theater. Tijdens de eerste week van oktober 2018 wordt de zaal groots en feestelijk heropend. Via onze nieuwsbrief en onze website houden we u graag op de hoogte van alle ontwikke­lingen van de verbouwing.

 


* Alleen geopend voor afhalen van kaarten voor de betreffende voorstelling. Voor andere zaken kunt u tijdens onze reguliere openingstijden bij ons terecht.

- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------- ----------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------- ------------------------ ------------

Wist u dat:

Bij het Maastricht Visitor Center ook kaarten voor al onze voorstellingen verkocht worden? Handig voor wanneer de UITbalie gesloten is!

 

Maastricht Visitor Center (locatie Dinghuis)

Kleine Staat 1, 6211 ED Maastricht.

 

ma t/m za: 10:00 uur - 18:00 uur

zondag:     11:00 uur - 17:00 uur

 

(Landelijke feestdagen: 11:00 - 15:00

Gesloten: 25 & 26 December en 1 Januari)