De keuze van 

JOHN PAULUS

John Paulus is een prominente Maastrichtse ondernemer en eigenaar van Café Forum en Café Paulus. Daarnaast is hij voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Maastricht & Heuvelland én behoort hij in het theater al jaren tot de groep bezoekers die we 'heavy users''noemen; culturele omnivoren die veel verschillende genres zien en vaak komen. We waren dan ook erg benieuwd naar welke voorstellingen en concerten hij het meest uitkijkt in ons nieuwe theaterseizoen.  

Meesterwerken 1_Petite Mort©IntrodansHansGerritsen (7).JPG

HET NATIONALE BALLET | NDT 1 | INTRODANS | SCAPINO BALLET ROTTERDAM

MEESTERWERKEN


Zaterdag 1 oktober 2022

"Als er één vorm van theater is die je alleen maar live kunt beleven is het wel dans. Ik ben een liefhebber van moderne dans zoals onder andere Isabelle Beernaert maakt, maar als je de kans krijgt om op 1 avond 3 werken van choreograaf Jiří Kylián te zien dan zijn alle argumenten om weg te blijven overbodig."

> MEER INFo

14.10.2022 Theo Maassen (c) Tim Knol Marc Koppen.jpeg

THEO MAASSEN

ONBEKEND TERREIN


VRIJDAG 14 & ZATERDAG 15 OKTOBER 2022

"Zonder cabaret geen theaterseizoen. Theo Maassen weet als geen ander hilarisch te zijn om je vervolgens toch continu aan het denken te zetten. Zijn soms grofgebekte stijl verbergt veel meer lagen in zijn verhaal dan je in eerste instantie denkt."

> MEER INFo

08.12.2022 Sven Ratzke - Holland Baroque (c) Alek photographer LR (2).jpg

SVEN RATZKE
& HOLLAND BAROQUE

LOVE IS CRAZY


donderdag 8 december 2022

"Zeer ondergewaardeerd multitalent die als een soort kruising van Marlene Dietrich en David Bowie jazz en show samenbrengt. De tijdloosheid van de nachtclubachtige setting zorgen ervoor dat ik een avond lang alles buiten de theatermuren even vergeet."

> MEER INFo

10.02.2023 Van der Laan en Woe -NG (c) Amy van Leiden en Jeroen Kolkman (thumbnail LR).jpg

VAN DER LAAN & WOE
NG


vrijdag 10 & Zaterdag 11 februari 2023

"Als iets goed werkt op TV is dat nog geen garantie voor theatersucces, maar daar ben ik dan wel heel nieuwsgierig naar. Muzikaliteit en humor in één voorstelling, wat wil je nog meer."

> MEER INFo

06.03.2023 Dorona Alberti - Pearls (c) Aldwin van Krimpen.jpg

DORONA ALBERTI
& LIVE BAND

PEARLS


maandag 6 maart 2023

"Een Maastrichtse zangeres met internationale faam die een thuiswedstrijd speelt, dan maak ik meteen een plaatsje vrij in mijn agenda. En als dan wederom o.a. Bowie voorbijkomt ben ik zielsgelukkig."

> MEER INFo

21.03.2023 The Analogues (c) Ferdy Damman.jpg

THE ANALOGUES
HELLO GOODBYE


dinsdag 21 maart 2023

"Ik ben normaal niet zo’n fan van coverbands en zeker niet in een “goud van oud” setting, maar dit is zóóó goed. Tot in perfectie uitgevoerd waarbij ik me soms zelf afvraag of de Beatles het zelf ook zo zouden kunnen."

> MEER INFo