De keuze van 

ZUIDERLICHT

Beste Peggy, Carlijn, Dean, Bert en Jules,
De deuren zijn weer open, het theaterpubliek weet de weg naar ons theater weer te vinden en het doek gaat iedere avond weer op.
En binnenkort zelfs ’s nachts want er staat zowaar een Museumnacht op het programma in ons theater 8 april!
We genieten weer van die veelbelovende tijd van het jaar waarin er licht gloort.
Ook richting het nieuwe theaterseizoen 22/23 staan we te popelen om ons nieuwe seizoensaanbod te verwerken en te presenteren.
En daar weten jullie natuurlijk alles van. Jarenlang (hoeveel jaar is het inmiddels?) trekken we samen op met jullie bij Zuiderlicht, richting de productie van onze seizoensbrochure. Vele theaterdirecteuren en vele marketingmedewerkers hebben jullie zien komen en gaan. Vele, vele voorstellingen zijn door jullie in onze seizoen brochure van een passend kader voorzien.
Graag willen we jullie bedanken voor de plezierige samenwerking door al die jaren heen en jullie uitnodigen om vijf voorstellingen te kiezen uit ons theateraanbod de komende tijd die niemand mag missen. Over ons nieuwe seizoensaanbod moeten we uiteraard nog even het stilzwijgen betrachten, ik geloof dat we ergens eind mei zijn uitgeteld, toch?

Wij zien uit naar een reactie, heel veel succes met de laatste voorbereidingen voor Museumnacht en met hartelijke groet!

Peggy van Sebillen: "Zuiderlicht werkt alweer 20 jaar samen met het theater. De brochure is het hoogtepunt van het jaar en inderdaad ziet die het daglicht eind mei/begin juni. Een kloek boekwerk dat die totale programmering van het theater laat zien. We maken er samen altijd weer iets moois van. Niet voor niets vielen verschillende uitgaven in de prijzen. En inspireerden we vele theaters daarmee. Afgelopen twee jaar was het theater meer dicht dan open. Wat hebben we dat gemist... Want we zijn niet alleen vormgevers, we zijn ook theaterliefhebbers. En theater is - net als meerdere vormen van cultuur - extra zuurstof. Het inspireert en laat ons op een andere manier naar de wereld kijken. Inmiddels hebben we alweer mooie voorstellingen gezien en we verheugen ons vreselijk op de volgende voorstellingen:"

Wende - De Wildernis 3 (Raymond van Olphen).JPG

WENDE & TONEELGROEP OOSTPOOL

DE WILDERNIS

dinsdag 12 april 2022

Jules:
"We zijn al heel lang naar Wende aan het gaan... Door corona werd de voorstelling in de Muziekgieterij 2x verzet. Nu hebben we 2x geluk. Zowel in ons eigen theater als bij de Muziekgieterij. Dubbel genieten dus."

> MEER INFo

04.03.2022 TGM Een meeuw Thijs Römer foto Stephan Vanfleteren.jpg

TONEELGROEP MAASTRICHT

EEN MEEUW

zondag 24 april 2022

Bert:
"Als diehard fan van Ilja Leonard Pfeijffer wil ik dit niet missen. Ook Toneelgroep Maastricht vind ik heel goed. Extra reden om dit te gaan zien. Bovendien zijn de kritieken lovend! We verheugen ons erop."

> MEER INFo

25.04.2022 Rowwen Heze, (c) HP v Velthoven.jpg

ROWWEN HÈZE

HET WAS EEN KWESTIE VAN GEDULD

maandag 25 april 2022

Dean:
"Na Rowwen Hèze gezien te hebben op diverse festivals en tentfeesten leek het mij mooi om hun muziek eens te ervaren zonder dat er bier door de lucht vliegt. Naast echte feestnummers heeft Rowwen Hèze ook een theaterwaardig repertoire. Waar dat beter te ervaren dan in Theater aan het Vrijthof."

> MEER INFo

20.05.2022 Emiel van der Logt - Geen spijt (c) Christ de Veth) (1).jpg

EMIEL VAN DER LOGT
GEEN SPIJT

vrijdag 20 mei 2022

Carlijn:
"Het leven is maar kort... Leef je het leven wat je wil hebben? Met deze voorstelling gaan we eens lekker uitzoomen. Ontspanning, inspiratie, een andere blik op de wereld. Ik verheug me erop."

> MEER INFo

podiumfoto 6 Uit Het Hoofd - Loes Luca - © Carel van Hees.jpg

LOES LUCA
UIT HET HOOFD
(DOOR MARIA GOOS)

zondag 22 mei 2022

Peggy:
"Heerlijk dat aanbod! Ik houd van Dans, Toneel, Jazz... De keuze van het Theater is enorm. Maar Loes Luca wil ik echt niet missen. Alles wil ik van haar zien. Ooit mocht ik met haar samenwerken. Een vrouw naar mijn hart. Goed voor een avond topspel en melancholie."

> MEER INFo