Nationale KinderTheaterWeek

Knipsel.PNG

Laat je verrassen! Van 18 t/m 25 oktober 2023 wordt voor het eerst de Nationale KinderTheaterWeek georganiseerd. In navolging van het Nationaal Theaterweekend openen Nederlandse theaters speciaal voor kinderen hun deuren.

In het hele land zullen er tal van verrassingen en activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar worden georganiseerd. Bij Theater aan het Vrijthof kunnen kinderen voor 10 euro naar de voorstelling Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand.

Theater voor jong (en oud)
In Nederland zijn er nog steeds zo'n driehonderdduizend kinderen nog nooit naar het theater geweest. Tijdens de Nationale KinderTheaterWeek krijgen kinderen de kans om kennis te maken met de magie van theater. Theater aan het Vrijthof hoopt hiermee bij een nieuwe generatie de liefde voor theater aan te wakkeren, zodat ook zij in de toekomst de weg naar het theater blijven vinden. 

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand
Ter gelegenheid van de Nationale KinderTheaterWeek kunnen kinderen tot en met 12 jaar bij Theater aan het Vrijthof op zondag 22 oktober voor 10 euro naar de voorstelling Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand, een hartverwarmende familiemusical vol vriendschap, avontuur en leuke liedjes! Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet.

De Nationale KinderTheaterWeek is een initiatief van het Nationaal Theaterfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds, samen met alle betrokken brancheverenigingen, de partijen achter het Nationaal Theaterweekend.