16.10.2019 Kaj_Gorgels_Effe_Relativeren_(c) Studio Beng Beng Liggend.jpg

Kaj Gorgels; 

 van Youtube naar Theater!

Kaj Gorgels is bekend als televisiepresentator en YouTuber. Hij kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door zijn deelname aan het achttiende seizoen van Expeditie Robinson en als presentator van Temptation Island VIPS. Vanaf dit jaar zal hij bovendien de presentatie van Expeditie Robinson op zich gaan nemen én dat is nog niet alles. Dit jaar maakt hij ook nog eens de overstap van YouTube en tv naar theater. 

Op woensdag 16 oktober 2019 staat Kaj Gorgels met zijn allereerste one-man theatershow Effe relativeren in Theater aan het Vrijthof. Effe relativeren gaat over wat je met jezelf aan moet als je eind twintig bent. De online kaartverkoop voor Maastricht start op donderdag 21 februari 2019 om 10.00 uur.

Van YouTuber naar cabaretier

Kaj Gorgels begon in 2012 zijn carrière op YouTube, waar hij zijn kijkers vermaakte met imitaties en sketches op zijn eigen YouTube kanaal genaamd ‘Kajs typetjes’. Later begon hij met het maken van vlogs over zijn eigen leven en behaalde hiermee 100.000 volgers. In 2017 maakte hij zijn televisiedebuut met het programma SOS: mijn vakantie in een hel waarin hij samen met John Williams een presentatie duo vormde. In hetzelfde jaar werd Kaj Gorgels finalist van Expeditie Robinson en presenteerde hij onder andere Concentrate en Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders. In januari werd bekend gemaakt dat Kaj Gorgels het stokje gaat overnemen van Dennis Weening als presentator van Expeditie Robinson. Woensdag 16 oktober is hij met zijn one-man theatershow Effe relativeren te zien in Theater aan het Vrijthof.

Kaj’s eerste one-man theatershow Effe relativeren

Effe relativeren is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels, over wat je met jezelf aan moet als je eind twintig bent. Hij vertelt over de dilemma’s waar hij en zijn leeftijdsgenoten voor staan. Blijf je bijvoorbeeld een vrijgezellen feestbeest of wordt het niet eens tijd om te settelen? Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen. Op zijn eigen komische en sarcastische wijze bespreekt Kaj dit graag met het publiek. Eén ding is zeker. Het is tijd om effe te relativeren.