<Afbeelding (ID 1844) bestaat niet>

Kaj Gorgels; 

 van Youtube naar Theater!

Kaj Gorgels is bekend als televisiepresentator en YouTuber. Hij kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door zijn deelname aan het achttiende seizoen van Expeditie Robinson en als presentator van Temptation Island VIPS. Vanaf dit jaar zal hij bovendien de presentatie van Expeditie Robinson op zich gaan nemen én dat is nog niet alles. Dit jaar maakt hij ook nog eens de overstap van YouTube en tv naar theater. 

Op woensdag 16 oktober 2019 staat Kaj Gorgels met zijn allereerste one-man theatershow Effe relativeren in Theater aan het Vrijthof. Effe relativeren gaat over wat je met jezelf aan moet als je eind twintig bent. De online kaartverkoop voor Maastricht start op donderdag 21 februari 2019 om 10.00 uur.

Van YouTuber naar cabaretier

Kaj Gorgels begon in 2012 zijn carrière op YouTube, waar hij zijn kijkers vermaakte met imitaties en sketches op zijn eigen YouTube kanaal genaamd ‘Kajs typetjes’. Later begon hij met het maken van vlogs over zijn eigen leven en behaalde hiermee 100.000 volgers. In 2017 maakte hij zijn televisiedebuut met het programma SOS: mijn vakantie in een hel waarin hij samen met John Williams een presentatie duo vormde. In hetzelfde jaar werd Kaj Gorgels finalist van Expeditie Robinson en presenteerde hij onder andere Concentrate en Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders. In januari werd bekend gemaakt dat Kaj Gorgels het stokje gaat overnemen van Dennis Weening als presentator van Expeditie Robinson. Woensdag 16 oktober is hij met zijn one-man theatershow Effe relativeren te zien in Theater aan het Vrijthof.

Kaj’s eerste one-man theatershow Effe relativeren

Effe relativeren is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels, over wat je met jezelf aan moet als je eind twintig bent. Hij vertelt over de dilemma’s waar hij en zijn leeftijdsgenoten voor staan. Blijf je bijvoorbeeld een vrijgezellen feestbeest of wordt het niet eens tijd om te settelen? Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen. Op zijn eigen komische en sarcastische wijze bespreekt Kaj dit graag met het publiek. Eén ding is zeker. Het is tijd om effe te relativeren.

Meer nieuws:
Knipsel.PNG
Barbara Pravi komt terug naar de Nederlandse theaters! Na een jaar afwezigheid is de Franse chanteuse terug met de nieuwe singles Bravo en Marianne én een nieuw album dat in het najaar van 2024 verschijnt. Barbara Pravi is op zondag 9 februari 2024 met haar Theatertour te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start donderdag 14 maart om 12.00 uur.
20.04.2025_Philippe_Geubels_-_Geubels_gaat_in_bad_-_c_Johannes_Vande_Voorde.jpg
Deze week start de kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van cabaretier Philippe Geubels. De Vlaamse komiek is zelden in Nederlandse theaters te zien en komt met zijn exclusieve theatertour Geubels gaat in bad naar Maastricht. Op 20 april 2024 is Theater aan het Vrijthof het decor voor de opnames van de Nederlandse televisieregistratie van deze voorstelling.
Oxygen.png
Het Maastrichtse urban dansgezelschap Oxygen van Jennifer Romen is tijdelijk ingetrokken in Theater aan het Vrijthof. Concreet betekent dit dat Oxygen de ruimtes aan de Statenstraat in gebruik neemt en de rol van artist in residence vervult. Ook Oxygen Academy of Dance vestigt zich in het theatergebouw. Theater aan het Vrijthof biedt met deze samenwerking regionaal talent de kans om zich verder te ontwikkelen.
Andre_Rieu_Vrijthof_Maastricht_20220707_2099.jpg
Traditiegetrouw spelen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest elke zomer een reeks concerten op het romantische Vrijthof in Maastricht. Theater aan het Vrijthof biedt elk jaar een speciaal arrangement aan op ons mooie terras, waarmee uw bezoek aan deze legendarische concerten een complete avond uit wordt.
25.10.2024_t_Mestreechs_Volleks_Tejater_Tsjittie_Thumbnail.png
Succesmusical Chitty Chitty Bang Bang in Maastrichts jasje